• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burnumla ılgılı lütfen yardım edin ?

berenix

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2018
49
21
3
25
mrb arkadaşlar kasım da doktora gorundugumde 18 yaşını coktan tamamlamıstım hatta suan 19 a gırıcem grıp olmustum cok kotu burun spreyını bıraz fazla kullanmıstım ve burun tıkanıklıgım gecmedı o grıpten sonra doktora gıttıgımde burun kemıgı egrılıgı yanı septum devıasyonun var dedı ama bende onceden berı bı sıkıntı olusturmamıstı yanı burun 18 yasına kadar gelişiyor ve bıtıyor dıye bılıyorum sizce baska bısey de olabılırmı cunku her septum devıasyonunda burun tıkalı olmuyor benım bıldıgım annemınde var ama burnu tıkalı deıl bu aralar burnum cok kuruyor belkı ıltıhaptan fln da olmuş olabılırmı sızce perşembe doktora gıdıcem ve cok korkuyorum ınsallah guzel bısey soyler amelıyat fln demesınde amin

18 yaşına girdiğiniz an vücut tamamlanmiyor ya kişiden kişiye değişiyor. 21 yasta bile boy uzaması olabiliyor

Doktor değilim ama hasta olmamanıza rağmen burnunuzun tıkanık olmasının nedeni burnunuzun ilaçla açılmaya alışmış olması. Bir daha kullanmayın o ilaçları. Benim burnumda eğrilik yok ama zamanında ben de alışmıştım o ilaçlara şimdi kullanmıyorum.

Sinüzütte olmus olabilirsiniz o da burun tikanikligi yapiyo bende olmustum tabi dr.en dogrusunu onlar bilir ihmal etmeyin geçmiş olsun

Sinüzütte olmus olabilirsiniz o da burun tikanikligi yapiyo bende olmustum tabi dr.en dogrusunu onlar bilir ihmal etmeyin geçmiş olsun
sinuzıtte burun tıkanıklı uzun sure devam edıyor mu peki

son bı soru daha sorucam sınuzıt burun kurulugu yapıyor mu

Burun kurulugu burnun tikali oldugu icin oluyo rahat nefes alamadigin icin cok normal ama dr.a gitmeyi ihmal etme ama ciddi bir rahatsizlik oldugunu sanmiyorum

Burun kurulugu burnun tikali oldugu icin oluyo rahat nefes alamadigin icin cok normal ama dr.a gitmeyi ihmal etme ama ciddi bir rahatsizlik oldugunu sanmiyorum
aynen bu perşembe gıdıcem nemlendırı fln versın bu boyel çekilmez cunku :(

O kurulugu kullandıgınız spey yapoyor büyük ihtimalle
spreyı uzun suredır kullanmayı bıraktım şubattan berı kullanmıyoruma ma ben cok uzun sure kullandım burnumu mahvettı yanı onun yuzunden daha damı cok tıkandı ne anlıyamıyorum

spreyı uzun suredır kullanmayı bıraktım şubattan berı kullanmıyoruma ma ben cok uzun sure kullandım burnumu mahvettı yanı onun yuzunden daha damı cok tıkandı ne anlıyamıyorum
Daha önceden burnunuz tıkalı degildiyse eger büyük ihtimalle konkalarınız büyümüs .Dr zaten bakınca görür .Ama deviasyonda tıkanıklık olması normal.

Benim burnumda ciddi eğrilik ve nefes alamama problemi vardı ameliyatla düzeldi. Ama kardeşimin sorunu sizin gibiydi, alerjik astımı da vardı. Hafif eğrilik var ameliyat olsun dedi doktor. Sonuç hala grip gibi ortada geziyor. Biraz bekleyin, hastalığınız iyileşsin. Sonra karar verin.

Birşeye alerjiniz olabilir, burun içindeki konka etleri şişiyor olabilir. Burun içinde kemik eğriliği varsa ameliyat diyor doktorlar büyük tamponlu ameliyatlar değil. Aynı gün taburcu ediyorlar

Back