Burnumdan nefret ediyorum acil bakabilir misiniz

nogoodshelia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2024
4
0
26
Merhaba daha önce burnumla alakalı hiç konuşamazdım bile burnum uzun babam ile Pinokyo diyor bana kemerim var üstü ince ama aşağıya doğru kalınlaşıyor eğriliği de var o da bayağı eğri ve ucu top gibi büyük yani yukarısı ince derili aşağısı kalın derili bunu doktorda söyledi belli oluyor. Doktor araştırmasındayım ama asla karar veremiyorum İstanbul’da benimki gibi burunlar güzel yapan doktor önerisi olan var mı hemen olmak istiyorum çünkü bir çocukla tanıştım onu çok sevdim ama hiç görüşmedik çok utanıyorum ve yaptırdıktan sonra anca görüşebilirim diye düşünüyorum anlayacağınız piskolojim bayağı bozuk ve burnum kötü kaydırak gibi bir ürün olsun istemiyorum genelde kalın burunlar kötü olmuş yardımcı olabilir misiniz bana

Insanin psikolojisi bozukken elektif bir ameliyata girmemesi gerek. Psikolojinin bozuk oldugu sen bunu soylemeden de belliydi zaten bir onceki cumlenden (birini sevdin ve karsisina cikmadan estetik olmak istiyorsun). Beni dinleyecek degilsin tabii ama durumuna cok uzuldum. Insanlari sosyal medya bu hale getirdi gercekten. Once psikolojini duzeltmelisin. Eminim bunu okurken icinden burnunu yaptirirsan zaten duzelecegini soyleceksindir

Seni gerçekten seven her halinle sever , burnun güzel değil diye seni sevmeyecek birini de hayatına alma zaten.

Eşim bu doktora yaptırdı ve baya memnun.

Görüşmeyi ortalama 1yil erteleyecek misin ?

Canım şu an sağlıklı düşünemiyorsun ameliyatı olsan da psikolojin değişmeyecek bunu bilmeni istiyorum. Aynı şeylerden ben de geçtim ve ameliyattan sonra psikolojikmen daha da kötü oldu. O yüzden bence psikolojinin iyi olduğu bir zamanda böyle bir şeye giriş o zaman vereceğin karar daha sağlıklı olacaktır.

Yorumlara asla katılmıyorum, ameliyattan 1 hafta sonra bandajlar çıktığında bile özgüven ve psikoloji inanılmaz derecede düzeliyor
İstanbul’da doktor bilmiyorum ben elazığda olmuştum

Yorumlara asla katılmıyorum, ameliyattan 1 hafta sonra bandajlar çıktığında bile özgüven ve psikoloji inanılmaz derecede düzeliyor
İstanbul’da doktor bilmiyorum ben elazığda olmuştum
Yanlis yonlendirmeyin insanlari. Ciddi bi konu bu. Sizce konu sahibinin ufak bi ozguven eksikligi mi var sadece? Hani birine gulerek dese ki biriyle bulusucam, keske burnum da guzel olsaydi, yaptirmis olsaydim bi sey diyemeyiz ama dusunce yapisini okumuyor musunuz? Psikiyatri uzmanlari neden var sizce? O zaman her psikolojisi bozuk olan gitsin estetik cerrahiye. Cesaretlendirmeyin lutfen uyeyi

Psikolojisinin bozuk olmasının sebebi burnunun görüntüsü ise, estetik tabii ki en kesin çözüm. Hanımefendide sanki dismorfofobi varmış gibi bir yorum yapmışsınız, öyleyse tabii ki bir psikiyatri uzmanına başvurmalı ama sadece burnundan şikayetçi olduğunu yazmış
Kişinin aynaya bakınca kendisini beğenmesi önemli

Bu benim ilk kez yaşadığım şey ilk değil değil ben kendimi bildim bileli burnumdan dolayı neler çektim anlayamazsiniz. Ameliyat fikri bile tüylerimi ürpettiği için hala çok korktupum için psikolojim rezalet yani sadece biraz mutlu olayım artık utanmıyım diye yaptırmak istiyorum

Ameliyat filri bile beni o kadar korkutuyor ki ama bunca sene olmayışım sebebi o napıcam nasıl atlatıcam bilmiyorum daha ameliyat tarihim bile yok ama düşünmekten alıkoyamıyoeum kendimi düşününce kusucak gibi oluyorum kalbim çok hızlı çarpıyor

Sadece ameliyat sonrası odanıza çıkarılana kadar bir ağrınız oluyor, odada ağrı kesici yapıyorlar ve ağrı kısmı o andan itibaren bitiyor, günde 3-4 kez parol içiyorsunuz o bile kesiyor ağrıyı. Asıl sorun 1 hafta boyunca nefes alamamak. Hiç korkmayın derim

Gercerkten ameliyat olmaz sizi daha özgüvenli yapacaksa iyice araştırın derim ameliyat ciddi bir iş ve burun direk göze carpan bir organımız dok sayfalarında yaptıkları burunlara baķın ulasabildiginiz hastalarına inst sorabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…