burnumda oluşan yağcıklar

iReMsA13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
50
0
29
çok konu açılmış yağ bezeleri diye ama benimki beze mi bilmiyorum..
uzaktan bakınca burnumun yanları çok parlıyor ve yakından bakınca kum kadar yağcıklar var?
ne yaparsam dümdüz olur ? lütfen yardım edina.s.

Hiç sanmıyorum siyah nokta gözeneklerin içinde oluşuyor ve siyah bir görünümü var fakat bu kum tanesi kadar şişme yapıyor ve içinde yağ birikimi var.

yok siyah nokta değil pürüzlü böyle elleyince belli olmuyor ışık vurunca küçük küçük yağcık gibi parlıyor.
sıkınca yağ çıkar mı bilmiyorum.. sıkmam ben çünkü geri dönemeyeceğim şeyler yapabilirim

bende hem sıyah nokta hemde yağlanmalar vardı..clean&clear jojoba tanecıklı sabunu nu onerıyorum,geçen hafta aldım ve yuzum yumusacık sıyah nokta cok azaldı,yağlanma sıfır

bu arada paso cevap yazıyorum ama öncekı mesajları okumamıstım..evet onlar siyah nokta.sıyah halınde degıl evet ama eger yuzunu yıkamazsan,o yaglanmalar noktalara dönüşebilir..

bnde de var ya anlam veremedim tuhaf bişy.elime gelmyo pürüzlü bşy dgl guneste de kck kck nokta gbı sıyah nokta mı acaba dye bsyler kullandm ama gecmedi yardım edin=(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…