Burnum :(

canım çok b unaltmışın kendini.biranönce ol da kurtul.böle yasanmaz ya bu nedir.6buçuk bin para sayacaksın bence gayet güzel yaparlar..yüzüne de gidr zaten bildiğm kadarıyla sana uygulanacak burnu pc de yüzünde sana gösteriolar

Ya kızlar ölücem ben ne olur biri bişeyler söylesin
burnuma acayip takıntılıyım ablamın düğünü oldu köşe bucak kaçtım foto çektirmemek için çektiler yine de fotolara bakmak bile istemiyorum ne zaman günlük hayatta foto çekilecek olsa hep bahane buluyorum makyajım yok falan filan oysaki burnumu dert ediyorum

gittim muhammed dilberden 10 temmuza ameliyat günü aldım taa istanbullara gitcem yolara düşcem türkiyenin bir ucundan bir ucuna gitcem kredi çekicem çünkü ameliyat ücreti 6500
nerdeyse bir araba parası bayılcam hele kalması yemesi içmesi hariç ama ben hala ameliyat olmaktan çok korkuyorum ya kötü olursa ya eskisinden beter olursam yüz ifadem çok değişirse nefes alamazsam ilerde burnum göçerse içe ya domuzcuk burnu gibi olursa burnum ne yapayım ben çok az kaldı 10 gün sadece içim içimi yiyor ailem zaten yaptırma diye diye beni soğutmaya çalışıyor diyorlar işte sen beğenmezsin iki üç ameliyat daha olursun üzerine yok şurası yamuk yok şurası olmamış diye ...Her gün burnumu yaptırmışım güzelce evime gelmişim rahat rahat dinleniyorum bu hayalleri kuruyorum kafayı yemek üzereyim daha önce hiç ameliyat olmadım bunun da korkusu var gerekirse tek gidip olup gelcem başımda bekleyenim bile olmayacak yüzüm gözüm şişken bir bardak su verenim olmayacak çünkü kimse bana destek vermiyor :( ne yapacağım allahım yardım et :/

cevreden destek olmaması cok kotu cidden. ben de ikinci ameliyatımı olmak istiyorum ama ailem burnumun gzl oldugnu düsündügü icin destek vermiyor.sıkıntılı bir durum gercekten.ama ne kdr istedigimizi gosterip ikna etmekten baska sans yok

Son düzenleme:
Ameliyat oldun mu?

Arkadaşlar bende 2005 te bir oldum ama memnun değilim burun kemiğim tırtık tırtık kaldı ve beni çok rahatsız etmekte.. Gitmek istiyorum Muhammet beye düzetme için ama ücret ne kadardır düzeltme ameliyatı için 11bin tl duydum birinden doğru mudur? bir bilginiz var mı?

Saç değil ki kötü olsa uzar boyatırım geçer gider diyeyim kaş değil dudak değil vücut değil ki görünmeyen yerde diyip teselli bulayım tam yüzümün ortasında ifademi birebir etkiliyor geri dönüşü de yok kötü olursa bir daha ameliyat olmam buna maddiyatımda psikolojimde yetmez şundan da korkuyorum belki yapılan burun kusursuz muhteşem bir burundur ama yüzüme gitmez olan güzelliğimi de alır kalırım öyle bazen okuyorum kimisi yazıyor sağlık probleminiz yoksa olmayın bir hafta kabir azabı yaşıyorsunuz kimisi diyor oldum güzelliğime güzellik kattı rahat profilden foto veriyorum artık ne düşüneceğimi şaşırdım çok ta istiyorum vazgeçemiyorum işte vazgeçiremiyorum kendimi

bence kesinlikle ameliyat ol vazgeçme

cevreden destek olmaması cok kotu cidden. ben de ikinci ameliyatımı olmak istiyorum ama ailem burnumun gzl oldugnu düsündügü icin destek vermiyor.sıkıntılı bir durum gercekten.ama ne kdr istedigimizi gosterip ikna etmekten baska sans yok

Canım sen oldun mu ameliyat benim ailemde aynı sekilde düşünüyor ben ikinci ameliyatımı olucam ailem senin burnun guzel sukret diyorlar ama ben memnun değilim aen muhtemelen olmussundur

Ya kızlar ölücem ben ne olur biri bişeyler söylesin
burnuma acayip takıntılıyım ablamın düğünü oldu köşe bucak kaçtım foto çektirmemek için çektiler yine de fotolara bakmak bile istemiyorum ne zaman günlük hayatta foto çekilecek olsa hep bahane buluyorum makyajım yok falan filan oysaki burnumu dert ediyorum

gittim muhammed dilberden 10 temmuza ameliyat günü aldım taa istanbullara gitcem yolara düşcem türkiyenin bir ucundan bir ucuna gitcem kredi çekicem çünkü ameliyat ücreti 6500
nerdeyse bir araba parası bayılcam hele kalması yemesi içmesi hariç ama ben hala ameliyat olmaktan çok korkuyorum ya kötü olursa ya eskisinden beter olursam yüz ifadem çok değişirse nefes alamazsam ilerde burnum göçerse içe ya domuzcuk burnu gibi olursa burnum ne yapayım ben çok az kaldı 10 gün sadece içim içimi yiyor ailem zaten yaptırma diye diye beni soğutmaya çalışıyor diyorlar işte sen beğenmezsin iki üç ameliyat daha olursun üzerine yok şurası yamuk yok şurası olmamış diye ...Her gün burnumu yaptırmışım güzelce evime gelmişim rahat rahat dinleniyorum bu hayalleri kuruyorum kafayı yemek üzereyim daha önce hiç ameliyat olmadım bunun da korkusu var gerekirse tek gidip olup gelcem başımda bekleyenim bile olmayacak yüzüm gözüm şişken bir bardak su verenim olmayacak çünkü kimse bana destek vermiyor :( ne yapacağım allahım yardım et :/

canim cok ii anliyorum seni. zaten burda ameliyat olan cogu ksiiye sorsan hepimiz fotograf cektirirken kaciyoduk ya da biri yandan cekicek falan diye korkuyoduk. endiselerinde haklisin ama bu kadar takma. ben de muhammetbeye oldum ve ameliyat gunu gelene kadar heyecandan oldum. ama korkma muhammet bey isini cok iyi yapiyor. benim suan 6.ayim ve eski burnumu tamamen unuttum fotograflara bakmasam hatirlamiycam o dereceunuttum :D adiri bi ozguven gelicek :) kendini cok guel hissetceksin :) bu butun iliskilerine olumlu yansiycak.en azindan bende boyle oldum deneyimimi paylasmis oliyim :)
hersey guzel olucak ins boyle dusun canini sikma :) ameliyattan da korkma ne aci ne sizi :D ne istedigni iyi bil doktor beye iyi anlat kendini.
tatlis burnunun fotolarini beklyoruz :)

Banada ailem ve arkadaslarım beğenmezsin fln dediler ama bu sana bağlı cok negatif düşünen birisin sanırım. O yüzden haklı çıkabilirler yani. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama sonuçta bu senin kararın ve saygı duyacaklarını düsünüyorum. Benimkilerde cok oralı degildiler ama ameliyattan sonra bütün ailem yanımdaydı ve bana kendimi cok iyi hissettirdiler. Karşı olan babam bile :) bu arada bende muhammete beye ameliyat oldum ve cok memnunum :) hıı bide ya ne kadar kötü olursa olsun yani beğenmiyor olabilirsin ama resimlerden fln kaçma emin ol diğer insanlar farkında bile değillerdir burnunun kemerinden yada büyüklüğünden ;) inş istedigin gibi olur burnun. Pozitif ol her zaman ! :)) :3:

Canım sen oldun mu ameliyat benim ailemde aynı sekilde düşünüyor ben ikinci ameliyatımı olucam ailem senin burnun guzel sukret diyorlar ama ben memnun değilim aen muhtemelen olmussundur

Ben de henüz olmadım, inşallah bir terslik çıkmazsa bu kış olmayı planlıyorum. İkimiz için de hayırlısı olur inşallah canım

Son düzenleme:
Burnunun resmini koysana geçenlerde biri burnuna estetik yaptırmış ama önceki burnunda birşey yok ki çok hoş ama kalkık istemiş olmamış o mesela çok saçmaydi,seninki nasıl sen abartıyorsun belki. .

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Allah'in yarattigi seye bahane bulma bence,sinaniyosun,oyle istemis oyle yapmis.kendinle barisik ol

maxi pro 5

Back
X