Burnum :((

karispera

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2017
20
5
29
kızlar selam ben yaklaşık 6-7 aydır otrivine kullanıyordum. Bunun yanında başka bir sürü burun spreyi denedim ama kesinlikle açmıyor. Geçen gün doktora gittim alerjik olduğunu söyledi ve dalman diye bir burun spreyi verdi ama hiç açmıyor ve nefes alamıyorum önereceğiniz bir şey var mı ya :KK43:(

Burnuna kulaklarına boynuna bir de ayak tabanına vicks sür. Etkisi biraz başlasın git sıcak bir duş al. Duş sonrası burun etrafına tekrar sür. Hep denedim hep iyileştim.

Alerjik ise neye alerjiniz varmış öğrenmeye bakım ve aromaterapiyi araştırın.
Kardeşim nefes alamıyordu, akar alerjisi vardı.
Doktor tavsiyesi ile
Aromaterapi eğitimi alan bir eczacıya akar spreyi hazırlattı.
Şimdilik bir sıkıntısı yok.

Bir doktor arkadaş otrivinenin bağımlılık yaptığını söylemişti. İşin garibi kendi de bagimlisiymis. Çok mecbur kaldımadikca kullanmamak lazım demek ki. Yüzünü buhara tutmayı denediniz mi? İyi geliyor diyorlar.

Beş günden fazla kullanmamak lazımmış o spreyi. Ben bi ara bağımlı olmuştum gerçekten. Yatınca kalktığımda burnum resmen beton gibi tıkalı. bilin bakalım ne olmuş? Burun ellerim büyümüş.
Sonra doktorun verdiği spreyi kullandım bi süre. Alerji ilacı da tabi. Sonra onlarıda bıraktım.
Ben kaloriferden dolayı tıkandığımı düşündüğüm için bütün peteklerin üstüne su koydum . Evi nemlendirdim. Direndim sıkmadım. Şu an tıkanmıyorum çok şükür.

Bi ara vicks bagimliligim vardi cantamda tasirdim bi ara kayboldu eczanede de bulamadim firsat bu firsat dedim biraktim. Simdi cok cok nadir kullanirim

Beş günden fazla kullanmamak lazımmış o spreyi. Ben bi ara bağımlı olmuştum gerçekten. Yatınca kalktığımda burnum resmen beton gibi tıkalı. bilin bakalım ne olmuş? Burun ellerim büyümüş.
Sonra doktorun verdiği spreyi kullandım bi süre. Alerji ilacı da tabi. Sonra onlarıda bıraktım.
Ben kaloriferden dolayı tıkandığımı düşündüğüm için bütün peteklerin üstüne su koydum . Evi nemlendirdim. Direndim sıkmadım. Şu an tıkanmıyorum çok şükür.
Burun elleriniz?

Geçmiş olsun.bi karton bardağa bi çay kaşığı tuz at karıştır.şiringa varsa evinizde 5 ml çek bi burun deliğinden hızlıca gönder.sonra diğerinden.hiç yapmadıysan başta zor gelecek genzinden inecek ağzından burnundan çıkacak falan.burun ameliyatı olduğumda doktor 2 saate bir yap demişti hiç bi zararı yok.başta kullanmadım.spreylerin hiç faydası olmadı.Fakat sonra alıştım iyi geliyordu.Çocuklara falan yazıyor doktorlar belki duymuşsundur.

kızlar selam ben yaklaşık 6-7 aydır otrivine kullanıyordum. Bunun yanında başka bir sürü burun spreyi denedim ama kesinlikle açmıyor. Geçen gün doktora gittim alerjik olduğunu söyledi ve dalman diye bir burun spreyi verdi ama hiç açmıyor ve nefes alamıyorum önereceğiniz bir şey var mı ya :KK43:(
Ilık suya tuz atıp burnunuza çekmeyi denediniz mi sanırım Dr. Öz bunu göstermişti videoyla bir bakın isteseniz...

Otrivin en fazla 7 gun kullanilir ztn.. 7 ay nedir ya? daha uzun kullanmk istiosan tuzlu su satiliyo onlardan al..

Ben yillarca cektim.Burun etlerim sismis.Ne yaptiysam fayda etmedi.Ameliyat oldum sukur cok iyi nefes aliyorum

X