Sivilceli Ciltler Burnum siyah nokta dolu

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Burnumda siyah noktalar çıkıyor her geçen gün çoğalıyor bi dopal çzümünüz var mı
?

elma sirkesi kullanıyorum ama pek fayda göremiyorum yardım edin

cnm bende var siyah nokta ben kil maskesi kullandım ve inanılmaz ii geldi.banada bi arkadaşım önermişti.büyüklerimiz bilirler kili sende bilirmisin bilmiyorum:)yani maske halinde bulmaktan daha kolay olur sade kil bulman bence kullan faydasını göreceksin eminim

ketılda suyu kaynat, dök bi kaba üstüne eğil ve başını bir havlu ile ört 5-10 dk buharına eğil
sonra yüzünü sil, şu aspirini uygula hepsi geçer yerimseniben

gulsen_glsn evet ablamda uyguluyodu kil maskesini ben çok küçükken aspirin maskesini yapatım fayda görmessem onuda denerm

iremsu tavsiyen için teşekkür ederm deniycm

ketılda suyu kaynat, dök bi kaba üstüne eğil ve başını bir havlu ile ört 5-10 dk buharına eğil
sonra yüzünü sil, şu aspirini uygula hepsi geçer yerimseniben

iremsu bu su sıcak su uygulamasını ben yaptım gerçekten ii gelito ve ben suyun içine nane katmıştım :jeyyar: cildim nasıl ferahladı anlatam sende dene tavsiye ederm yani

benim burnumda siyah nokta doluydu biir zamanlar
bunu geçirmenin tek yolu peeling .illa ki para veripte peelng alman gerekmiyor.şekerle zeytinyağını karıştır uygula yüzünün heryerine.
ayrıca yüz fırçasıyla yüzünü günde bir defa fırçala o kadar iyi geliyor ki fırça yüze pırıl pırıl oluyor.
haftada 2 veya 3 kez de ipek keseyle hafif hafif kesele burnunu inan bişeyin kalmaz
apaydınlık bir cilde kavuşman dileğiyle

ben yaptım artık benim cildim yüzündenmi bilmiyorum ama dudagımın küüçük bir kısmında kırışıklık oldu arkadaşlar başkasındada böyle bir ereksiyon oldumu
pakface.defne özlü

ben yaptım artık benim cildim yüzündenmi bilmiyorum ama dudagımın küüçük bir kısmında kırışıklık oldu arkadaşlar başkasındada böyle bir ereksiyon oldumu
pakface.defne özlü

REAKSİYON diyecektiniz galiba :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gece gece kahkaha atmamak için zor tutuyorum kendimi :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…