Sivilceli Ciltler Burnum siyah nokta dolu

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Sambame

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
72
0
Burnumda siyah noktalar çıkıyor her geçen gün çoğalıyor bi dopal çzümünüz var mı
?

elma sirkesi kullanıyorum ama pek fayda göremiyorum yardım edin

Merhaba sıvılce tarıh oluyor yazısını ıncele ve soruda sorabılırsın orda hemen cevap gelır....vÜcut bakımı .....cılt bakımı....saÇ bakımı........epılasyon ...aĞda.....her tÜrlÜ soruyu sorabılırsın........

bu burundaki siyah noktalardan bende bıktım sadece burnumda oluyo temizliyorum geri 1 hafta sonra aynısı oluyo kesin çözüm lazım banada :KK43:

aspirin maskesi tavsiye ederim.
10 günde bir yaparım çok da memnun kalıyorum.
sevgilimin yüzündeki gözenekleri çok geniş,siyah noktası çok onda bile işe yaradı :)

3 aspirin+suyu sıkılmış yarım limon bu kadar..

bencede arkadaşlar limon işi biraz tedirdinlik yaratıyor..siyah nokta temnzilenmemiş ciltte daha belirgindir...siz cilt tipinize göre temizleyici, tonik, nemlendirici kullanırsanız aradada bunusıcak buğu ile gözeneklerin açılmasını sağlarsanız..emin olun işe ayaryacaktır..çünkü biz bayanlar devamlı bir bakım yapmadığımızdan bu tür sorunlarla çok karşılaşıyoruz..

Benim cildim karma,kuru bir cilde zarar verebilir.
Hiç tahriş olanla karşılaşmadım,zaten bu yöntemi de yine buraya benzer bir kadın forumundan duymuştum.
Siyah noktalarda kesin çözüm gözenekleri sıkılaştırma galiba,bunun bir yolunu bulmak gerek.
Temizlemek hep geçici çözümler.

Bende karma bir cilde sahibim Limonlu tarifi deniyeceğim Pakface i bi ara almıştm ama güvenilir bir marka olmadıgı için bir defa yaptm ardından bıraktm cnm 75 kuruşa almıştm her önüne gelen yerde satılıyordu bu yüzdn güvenmiyorum o maskeye limonlu tarifi uygulayacağım limon herderde deva zaten İlgilendiğiniz için teşekkür ederim :KK70:

Aspirin ve limonlu şeyi yaptm gözlerime inanamadım kocamn bi siyah nokta vardı onda küçülme oldu ama büyük bi küçülme diyebilirim bunu uygulayacağım teşekkür ederm

ben bi kaç gndr sebamedin sabununu kullanıyorum şimdi farkettim ki siyah noktalarımın rengi açılmış kaybolmak üzereler :):-) sende de dene drim ama 13 tl civarında sabun yeşil renkli aknelere değişik cilt hastalıklarına da iyi geliomus

ben burnumdaki ve cenemdeki siyah noktalar için tek çözüm buldum o da nıvea ya da dıaderminin yüz bantları baskada çözümünü bulamadım en son dıadermıne aldım oniki milyon

3 aspirin+suyu sıkılmış yarım limon
bunu nasıl kullanıyorsunuz

karıştır yüzüne sür iştesositososito...küçük bir tasa koy aspirini,limon suyunuda sık,ama bir kaç damla,hepsini boca etme,yoğun ve hafif sıvı kıvam alınca karıştır iyice,sonra sür yüzüne,20 dkk snr yıkazemuszemus

X