Burnum ne zaman duzelir

Kotu durmuyor, kendi kolumellan daha ileri konumda miydi ? Oraya greft ile destek koyuyorlar, cogu duzluyor, bence de yapay duruyor ama senin burnun benu rahatsiz etmedi. Onceki halinden cok baska gorundugu icin kafaya takıyorsun belki...

eski burnum buydu. Neden bilmiyorum ama düz columbella beni gerçekten rahatsız ediyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Kotu durmuyor, kendi kolumellan daha ileri konumda miydi ? Oraya greft ile destek koyuyorlar, cogu duzluyor, bence de yapay duruyor ama senin burnun benu rahatsiz etmedi. Onceki halinden cok baska gorundugu icin kafaya takıyorsun belki...

Eklentiler

• IMG_8484.jpeg
    102 KB · Görüntüleme: 452
  • IMG_8485.jpeg
    316,8 KB · Görüntüleme: 451
Burun ucunu kaldırmadıkları için bu oluyor burun aşagı iniyor çünkü benimkide aynı böyle oldu revizyonla burun ucumu kaldırtıcam ben

Ve burun ucum kalkık olmadığı için gülünce kanatlar yıkarı doğru çıkıyor ve burnum çok uzun duruyor hiç estetik görünmüyor,ucu biraz yukarı itince gözüme takılan duzensiz yerler toparlanıp düzeliyor

Ben de keşke burnum bu kadae kaşkık olmasa da daha düz olsa diyorum bence çok kaldırtmayın sakın. Benimki çok kalkık oldu ama revizyona korkuyorum. Bence burnunuz iyi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…