• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burnum ne zaman duzelir

Kotu durmuyor, kendi kolumellan daha ileri konumda miydi ? Oraya greft ile destek koyuyorlar, cogu duzluyor, bence de yapay duruyor ama senin burnun benu rahatsiz etmedi. Onceki halinden cok baska gorundugu icin kafaya takıyorsun belki...

eski burnum buydu. Neden bilmiyorum ama düz columbella beni gerçekten rahatsız ediyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Kotu durmuyor, kendi kolumellan daha ileri konumda miydi ? Oraya greft ile destek koyuyorlar, cogu duzluyor, bence de yapay duruyor ama senin burnun benu rahatsiz etmedi. Onceki halinden cok baska gorundugu icin kafaya takıyorsun belki...

Eklentiler

• IMG_8484.jpeg
    IMG_8484.jpeg
    102 KB · Görüntüleme: 446
  • IMG_8485.jpeg
    IMG_8485.jpeg
    316,8 KB · Görüntüleme: 446
Yaklaşık 4,5 ay önce Türkiye'de burun estetiği oldum. Gerçekten doğal görünen bir burun istiyordum, cerrahıma da bunu ilettim. Ameliyattan çıkar çıkmaz burnumdan nefret ettim, aşırı derecede kalkıktı. Ancak zaman geçtikçe düşmeye başladı. Şimdi tek sorunum kolumellamın yandan düz görünmesi. Burnumu aşırı derecede doğal göstermediği için beni çok rahatsız ediyor. Bu zamanla kendi kendine düzelecek bir şey mi yoksa baştan savma mı? Cerrahım bunun şişlikten kaynaklandığı konusunda bana güvence verdi ama ben pek emin değilim. Dürüst olmak gerekirse akıl sağlığımı ve kendime güvenimi mahvetti. Lütfen yardım etdin.
Burun ucunu kaldırmadıkları için bu oluyor burun aşagı iniyor çünkü benimkide aynı böyle oldu revizyonla burun ucumu kaldırtıcam ben

Ve burun ucum kalkık olmadığı için gülünce kanatlar yıkarı doğru çıkıyor ve burnum çok uzun duruyor hiç estetik görünmüyor,ucu biraz yukarı itince gözüme takılan duzensiz yerler toparlanıp düzeliyor
EF3110EA-AAFC-4C3A-9634-13707760AA25.jpeg

Ve burun ucum kalkık olmadığı için gülünce kanatlar yıkarı doğru çıkıyor ve burnum çok uzun duruyor hiç estetik görünmüyor,ucu biraz yukarı itince gözüme takılan duzensiz yerler toparlanıp düzeliyorEki Görüntüle 3264038
Ben de keşke burnum bu kadae kaşkık olmasa da daha düz olsa diyorum bence çok kaldırtmayın sakın. Benimki çok kalkık oldu ama revizyona korkuyorum. Bence burnunuz iyi duruyor.

Back