- 23 Ekim 2017
- 21
- 1
- 29
-
- Konu Sahibi makeuplover
Yaa nasıl emin olabiliyorsunuzevet iniyor malesef
EvetKemer kismindaki kemiginiz alindi mi ve ucuna kikirdak koydu mu doktorunuz?
Ne kadar düşer acaba yaUcuna kikirdak koymadiysa dusebiliyor malesef
Çok teşekkür ederim de ikinci ameliyatı olacağım belli olduinsallah dahafazla dusmez. Allah yardimcinizolsyn
Doktorunuz mu dedi acaba 2.ameliyatı?Çok teşekkür ederim de ikinci ameliyatı olacağım belli oldu
Düşme vararkadaşlar ameliyat olalı 40 gün oluyor burnum git gide aşağı iniyor bi tarafı gayet çirkin görünüyor yüzümde sivilce döktü çok pişmanım. Burnumun üst kısmı yarıya kadar sert kemik kalan yarısı saçma şekilde şiş çok çirkin görünüyor. Birde elimi burnuma götürdüğümde bir sürü küçük küçük şişlikler var yardım edin çok pişmanım yaa fotoda belli de olmuyor ama bariz aşağı inerken bi anda yükseklik oluyor burun sırtımda etten dolayı.
Benxe bariz düşme var geç olmadan doktora gidip düzeltilmeliBurun ucun sis gibi duruyor, 40 gün olmus sadece yorum yapmak icin cok erken, 3. ay da bile burun tam oturmamis oluyor sisliklerin cogu 6. ay da iniyor, burnun tam oturana kadar bir yil gecmesi lazim. Bana göre burun ucun sis gibi duruyor o sislikler inerse eminim daha güzel olur :)
En buyuk derdin bu olsun :)) Burnun harika olmus. Milimlik fark vardir. Ilk resmi gormesemde kalkik diyebilirdim. Napacaksiniz karsidan gorulen burun deliklerini. Gayet guzel bayildim burnunuza cok kibar.Yaa canım aynı sorun bende de var galiba benim de 1 ayı geçti uç kıkırdak kısmı bana düşüyor gibi geliyor. Etrafımdaki herkes "burnun aynı" diyor ama ben bariz hissediyorum farkı moralim bozulmasın diye mi diyorlar anlamadım. Ben zaten uç kısmından çok rahatsızdım doktora özellikle belirtmeme rağmen şimdi eskisinden daha iyi ama yine de düşük oldu ucu.. çok moralim bozuk ben biraz acele karar vermiştim keşke daha iyi araştırsaymışım diyorum acaba küçük bi operasyonla filan sadece uca müdahele ettirebilir miyiz?? İlk halini ve son halini koyuyuorum kızlar bana da yorum yapar mısınız?
Çok teşekkürler ben de zaten çok kalkık bir burun istemedim düz olsun istemiştim sadece eskisine göre iyi zaten burnum da işte insan ameliyat olup o kadar eziyet çekince ideal tam istediği gibi olsun istiyor. Ben uç kısmına takık olduğum için çok inceliyorum galiba biraz zaman geçsin kontrolde yine de bir doktoruma danışacağım bakalım o ne diyecek.En buyuk derdin bu olsun :)) Burnun harika olmus. Milimlik fark vardir. Ilk resmi gormesemde kalkik diyebilirdim. Napacaksiniz karsidan gorulen burun deliklerini. Gayet guzel bayildim burnunuza cok kibar.
Bu burnu mu beğenmediniz harika görünüyorYaa canım aynı sorun bende de var galiba benim de 1 ayı geçti uç kıkırdak kısmı bana düşüyor gibi geliyor. Etrafımdaki herkes "burnun aynı" diyor ama ben bariz hissediyorum farkı moralim bozulmasın diye mi diyorlar anlamadım. Ben zaten uç kısmından çok rahatsızdım doktora özellikle belirtmeme rağmen şimdi eskisinden daha iyi ama yine de düşük oldu ucu.. çok moralim bozuk ben biraz acele karar vermiştim keşke daha iyi araştırsaymışım diyorum acaba küçük bi operasyonla filan sadece uca müdahele ettirebilir miyiz?? İlk halini ve son halini koyuyuorum kızlar bana da yorum yapar mısınız?