• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burnum kalkık değil lütfen bir bakın :( (resimli)

sanirimhayattayim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2019
67
23
3
26
Ben 18 gün önce ameliyat oldum ve kalın deriliyim.Buna rağmen burnun düşük gibi görünüyor gözüme.1 sene sonra daha fazla düşer diye korkuyorum.İkinci ameliyat olmak istemiyorum.:(

Eklentiler

• 20200213_200851.jpg
    20200213_200851.jpg
    84,7 KB · Görüntüleme: 781
dusup dusmeyecegini yasayarak goreceksiniz simdiden stres yapmanin manasi yok. su an guzel duruyor hatta gule gule kullanın.

Ne cektik su kalin deriden ya 😭 ödem geçince bu kadar dusuk durmaz dimi ya cunku kavisi belli ilerde daha belirgin olur mu bilemem ama ucu boyle :( hadi simdi yine iyi ama milletin dediği gibi düşerse düşünemiyorumm

Yok milimlik oldu düşme değil oturma gibi özelden atarım mesaj benim daha kötü emin ol senden

Benim baştan beri kalkik değildi suan 5 ay oldu olacak biraz da olsa düşme oldu duz duruyor bende kalkik istiyordum ama yapmamis:(

Benim baştan beri kalkik değildi suan 5 ay oldu olacak biraz da olsa düşme oldu duz duruyor bende kalkik istiyordum ama yapmamis:(
Neden hasta talebine göre davranmıyor ki bu doktorlar anlam veremiyorum çok üzüldüm adınıza ama acaba doktor tecrübesine dayanarak size düz burun yakıştırdı da ondan mı öyle yaptı acaba

Neden hasta talebine göre davranmıyor ki bu doktorlar anlam veremiyorum çok üzüldüm adınıza ama acaba doktor tecrübesine dayanarak size düz burun yakıştırdı da ondan mı öyle yaptı acaba
Tam tersi düz burun hiç yakışmadı yüzümde bir tuhaf duruyor bikac doktorla görüştüm kavis ve kalkık olmalıydı dedi öyle ya burun şans işi tamamen

Tam tersi düz burun hiç yakışmadı yüzümde bir tuhaf duruyor bikac doktorla görüştüm kavis ve kalkık olmalıydı dedi öyle ya burun şans işi tamamen
Anlamak zor bu doktorları canım gerçekten şans işi ne hayallerle bıçak altına yatıyor insan ama şöyle düşün eski burnundan daha iyiyse her türlü tamamdır böyle düşünmek de insanı teselli ediyor

Anlamak zor bu doktorları canım gerçekten şans işi ne hayallerle bıçak altına yatıyor insan ama şöyle düşün eski burnundan daha iyiyse her türlü tamamdır böyle düşünmek de insanı teselli ediyor
Eski burnumdanda malesef iyi degil çöktü burnum o yüzden şans ama seninki güzel duruyor doktorun bu şekilde yaptıysa bu şekilde kalır

Back