- 20 Kasım 2019
- 67
- 23
- 3
- 26
- Konu Sahibi sanirimhayattayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim canim daha 18 gün oldu o yuzden 6. ayda düşer böyle kalmaz diyip korkutuyorlarGayet guzel duruyor endiselenecek bisey yok gibi
Evet haklisiniz simdiden stres yapmak sacma ama insanlar daha cok erken biraz düşer ucu diyolar o yuzden insanın bi morali bozuluyor umarim düşse bile kötü görünmezdusup dusmeyecegini yasayarak goreceksiniz simdiden stres yapmanin manasi yok. su an guzel duruyor hatta gule gule kullanın.
Dussede aman aman dusmez normal boyutlarda kalir merak etme canimTesekkur ederim canim daha 18 gün oldu o yuzden 6. ayda düşer böyle kalmaz diyip korkutuyorlar
Ben 18 gün önce ameliyat oldum ve kalın deriliyim.Buna rağmen burnun düşük gibi görünüyor gözüme.1 sene sonra daha fazla düşer diye korkuyorum.İkinci ameliyat olmak istemiyorum.
İnsallah canim moral oldun sağ olDussede aman aman dusmez normal boyutlarda kalir merak etme canim
Ne cektik su kalin deriden ya ödem geçince bu kadar dusuk durmaz dimi ya cunku kavisi belli ilerde daha belirgin olur mu bilemem ama ucu boyle hadi simdi yine iyi ama milletin dediği gibi düşerse düşünemiyorummÖdemden öyle duruyor etli benimde öyle orta kalın deri cildim 5. Ay hala ödem
Ne cektik su kalin deriden ya ödem geçince bu kadar dusuk durmaz dimi ya cunku kavisi belli ilerde daha belirgin olur mu bilemem ama ucu boyle hadi simdi yine iyi ama milletin dediği gibi düşerse düşünemiyorumm
Gördüm canım ve bayıldım kesinlikle oturma bu ve harika olmuşYok milimlik oldu düşme değil oturma gibi özelden atarım mesaj benim daha kötü emin ol senden
Çok teşekkür ederim ama 18.güne bu kadar doğallık fazla gibi neyse artık bekleyip görücez umarım daha fazla düşmezDüşük bir burun değil. Gayet güzel ve doğal duruyor
Neden hasta talebine göre davranmıyor ki bu doktorlar anlam veremiyorum çok üzüldüm adınıza ama acaba doktor tecrübesine dayanarak size düz burun yakıştırdı da ondan mı öyle yaptı acabaBenim baştan beri kalkik değildi suan 5 ay oldu olacak biraz da olsa düşme oldu duz duruyor bende kalkik istiyordum ama yapmamis
Tam tersi düz burun hiç yakışmadı yüzümde bir tuhaf duruyor bikac doktorla görüştüm kavis ve kalkık olmalıydı dedi öyle ya burun şans işi tamamenNeden hasta talebine göre davranmıyor ki bu doktorlar anlam veremiyorum çok üzüldüm adınıza ama acaba doktor tecrübesine dayanarak size düz burun yakıştırdı da ondan mı öyle yaptı acaba
Anlamak zor bu doktorları canım gerçekten şans işi ne hayallerle bıçak altına yatıyor insan ama şöyle düşün eski burnundan daha iyiyse her türlü tamamdır böyle düşünmek de insanı teselli ediyorTam tersi düz burun hiç yakışmadı yüzümde bir tuhaf duruyor bikac doktorla görüştüm kavis ve kalkık olmalıydı dedi öyle ya burun şans işi tamamen
Eski burnumdanda malesef iyi degil çöktü burnum o yüzden şans ama seninki güzel duruyor doktorun bu şekilde yaptıysa bu şekilde kalırAnlamak zor bu doktorları canım gerçekten şans işi ne hayallerle bıçak altına yatıyor insan ama şöyle düşün eski burnundan daha iyiyse her türlü tamamdır böyle düşünmek de insanı teselli ediyor
Çok üzüldüm canım ya vallahi böyle şeyler duyunca insan ne diyeceğini şaşırıyor siz kime olmuştunuz revizyon düşünüyor musunuz?Eski burnumdanda malesef iyi degil çöktü burnum o yüzden şans ama seninki güzel duruyor doktorun bu şekilde yaptıysa bu şekilde kalır