Masallah ne guzel. Odemi nasil anliyoruz ki acabacok fazla odemli bence ..kardesimin ameliyat esnasindaki haliyle ayni suan burnu..ama kardesim surekli odem olmasin diye ananas kivi tuketti bence sizde bunu yapin
doktoru odeminin olmadigini soylemis tum kontrellerrde
ameliyat hali gayet iyi cunku
Burunda şişlik var ya. üzerinde o yuzden düz bir görüntü varMasallah ne guzel. Odemi nasil anliyoruz ki acaba
Önceki hali varmı burnunuzun ödemi biraz dokunduğunuzda hissediyorsunuzHerkese selam burun ameliyati olali 1 bucuk ayi gecti ama burnum sag aci ve sol acidan farkli geliyor. Ameliyat masasinda ucu kalkikken su an dumduz iniyor. Bide burun ucum cok sert degil hafif yumusamis gibi. Sanki dusmus gibi geliyor canim cok sikkin ya tecrubeliler yazarsa sevinirim. Odem gibi gelmito burnumun durumu biye boyle erkek burnu gibi duz yapmis doktorum anlamadim dogal.olsun dedim ama gun gectikce sanki hic estetik olmamisim gibi goruyorum kendimi aynada.Eki Görüntüle 3236948 Eki Görüntüle 3236949 Eki Görüntüle 3236950 Eki Görüntüle 3236951
Önceki hali varmı burnunuzun ödemi biraz dokunduğunuzda hissediyorsunuz
Burnunuz gayet güzel duruyor . Doktorunuz kimdi mükemmel olmuşHerkese selam burun ameliyati olali 1 bucuk ayi gecti ama burnum sag aci ve sol acidan farkli geliyor. Ameliyat masasinda ucu kalkikken su an dumduz iniyor. Bide burun ucum cok sert degil hafif yumusamis gibi. Sanki dusmus gibi geliyor canim cok sikkin ya tecrubeliler yazarsa sevinirim. Odem gibi gelmito burnumun durumu biye boyle erkek burnu gibi duz yapmis doktorum anlamadim dogal.olsun dedim ama gun gectikce sanki hic estetik olmamisim gibi goruyorum kendimi aynada.Eki Görüntüle 3236948 Eki Görüntüle 3236949 Eki Görüntüle 3236950 Eki Görüntüle 3236951
Tesekkur ederim ozelden yazdim doktorumun adiniBurnunuz gayet güzel duruyor . Doktorunuz kimdi mükemmel olmuş
Tesekkur ederim sagolunAçıkcası çöl doğal duruyor geçmiş olsun
Burun bandı cıkınca burun sırtı biraz şişiyor ve ucu düşmüş gibi duruyor. Bosuna moralinixi bozmayın . Ödemler inince cok begeneceksiniz ve bu halide gayet güzel. Burun ucu düşünce boyle durmazHerkese selam burun ameliyati olali 1 bucuk ayi gecti ama burnum sag aci ve sol acidan farkli geliyor. Ameliyat masasinda ucu kalkikken su an dumduz iniyor. Bide burun ucum cok sert degil hafif yumusamis gibi. Sanki dusmus gibi geliyor canim cok sikkin ya tecrubeliler yazarsa sevinirim. Odem gibi gelmito burnumun durumu biye boyle erkek burnu gibi duz yapmis doktorum anlamadim dogal.olsun dedim ama gun gectikce sanki hic estetik olmamisim gibi goruyorum kendimi aynada.Eki Görüntüle 3236948 Eki Görüntüle 3236949 Eki Görüntüle 3236950 Eki Görüntüle 3236951
Yaaa oylemi. Insallah dedignz gibi olur. Inanin bu işin en kotu yani psikolojikmiş. Halbuki en cok ameliyat kismindan korkmuştumBurun bandı cıkınca burun sırtı biraz şişiyor ve ucu düşmüş gibi duruyor. Bosuna moralinixi bozmayın . Ödemler inince cok begeneceksiniz ve bu halide gayet güzel. Burun ucu düşünce boyle durmaz
Merhaba acaba fotoğrafları özelden atma şansınız var mı ben göremiyorum daYaaa oylemi. Insallah dedignz gibi olur. Inanin bu işin en kotu yani psikolojikmiş. Halbuki en cok ameliyat kismindan korkmuştum
Ozel mesaj atılmıyor profiliniz kapali. burdan atayımMerhaba acaba fotoğrafları özelden atma şansınız var mı ben göremiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?