• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burnum düsmüşmu banami oyle geliyor :(

Mira-M

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2017
929
676
103
Herkese selam burun ameliyati olali 1 bucuk ayi gecti ama burnum sag aci ve sol acidan farkli geliyor. Ameliyat masasinda ucu kalkikken su an dumduz iniyor. Bide burun ucum cok sert degil hafif yumusamis gibi. Sanki dusmus gibi geliyor canim cok sikkin ya tecrubeliler yazarsa sevinirim. Odem gibi gelmito burnumun durumu biye boyle erkek burnu gibi duz yapmis doktorum anlamadim dogal.olsun dedim ama gun gectikce sanki hic estetik olmamisim gibi goruyorum kendimi aynada.6

Son düzenleme:
cok fazla odemli bence ..kardesimin ameliyat esnasindaki haliyle ayni suan burnu..ama kardesim surekli odem olmasin diye ananas kivi tuketti bence sizde bunu yapin

doktoru odeminin olmadigini soylemis tum kontrellerrde

ameliyat hali gayet iyi cunku

cok fazla odemli bence ..kardesimin ameliyat esnasindaki haliyle ayni suan burnu..ama kardesim surekli odem olmasin diye ananas kivi tuketti bence sizde bunu yapin

doktoru odeminin olmadigini soylemis tum kontrellerrde

ameliyat hali gayet iyi cunku
Masallah ne guzel. Odemi nasil anliyoruz ki acaba

Herkese selam burun ameliyati olali 1 bucuk ayi gecti ama burnum sag aci ve sol acidan farkli geliyor. Ameliyat masasinda ucu kalkikken su an dumduz iniyor. Bide burun ucum cok sert degil hafif yumusamis gibi. Sanki dusmus gibi geliyor canim cok sikkin ya tecrubeliler yazarsa sevinirim. Odem gibi gelmito burnumun durumu biye boyle erkek burnu gibi duz yapmis doktorum anlamadim dogal.olsun dedim ama gun gectikce sanki hic estetik olmamisim gibi goruyorum kendimi aynada.Eki Görüntüle 3236948 Eki Görüntüle 3236949 Eki Görüntüle 3236950 Eki Görüntüle 3236951
Önceki hali varmı burnunuzun ödemi biraz dokunduğunuzda hissediyorsunuz

Önceki hali varmı burnunuzun ödemi biraz dokunduğunuzda hissediyorsunuz
Screenshot_20230424_002158_Instagram.webp
eski hali.boyle

Evet 1 2 3 resim ameliyatli burundan farkli ama amaliyat oncesi ve sonrasi burun farki cok var.suan cok guzel duruyor.hic estetikli gibi degil kendi burnunuz gibi .bence ilk ameliyatli resimde oldugu gibi gorunen burunlar cok dogal degil ama sizinki suan dogal gibi durmus

Burnunuz ameliyat sonrası çok şişmiş.Birinci yılda çok daha farklı görüneceğine emin olabilirsiniz.

Bence ameliyat masasındaki burnunuzda tampon vs bi tık daha kalkık gözüküyor zaten ameliyat masası ile sonrası farklı olduğunu burda herkes söylüyor keşke aynı kalsa ama bence şuanki hali gayet doğal ve hoş ben daha da oturur tam şeklini alması zaten 6 aydan sonra başlıyor ince derililerde 7-8 aya kalın derililerde 1-1.5 yıla kadar sürüyor deniliyor bekleyip göreceğiz inşallah sonucu çok güzel olur :)

Zamanla oturacak burnun şu an şiş, düşme falan yok, zaten bu burun düşmez. Bu arada tamamen iyileşmesi 1 yılı bulur. Bir yıl sonra sen söylemediğin sürece kimse estetik olduğunu anlamaz. Doktorun her kim ise iyi iş çıkarmış, bravo.

Herkese selam burun ameliyati olali 1 bucuk ayi gecti ama burnum sag aci ve sol acidan farkli geliyor. Ameliyat masasinda ucu kalkikken su an dumduz iniyor. Bide burun ucum cok sert degil hafif yumusamis gibi. Sanki dusmus gibi geliyor canim cok sikkin ya tecrubeliler yazarsa sevinirim. Odem gibi gelmito burnumun durumu biye boyle erkek burnu gibi duz yapmis doktorum anlamadim dogal.olsun dedim ama gun gectikce sanki hic estetik olmamisim gibi goruyorum kendimi aynada.Eki Görüntüle 3236948 Eki Görüntüle 3236949 Eki Görüntüle 3236950 Eki Görüntüle 3236951
Burnunuz gayet güzel duruyor . Doktorunuz kimdi mükemmel olmuş

Açıkcası çöl doğal duruyor geçmiş olsun

Burun bandı cıkınca burun sırtı biraz şişiyor ve ucu düşmüş gibi duruyor. Bosuna moralinixi bozmayın . Ödemler inince cok begeneceksiniz ve bu halide gayet güzel. Burun ucu düşünce boyle durmaz

Burun bandı cıkınca burun sırtı biraz şişiyor ve ucu düşmüş gibi duruyor. Bosuna moralinixi bozmayın . Ödemler inince cok begeneceksiniz ve bu halide gayet güzel. Burun ucu düşünce boyle durmaz
Yaaa oylemi. Insallah dedignz gibi olur. Inanin bu işin en kotu yani psikolojikmiş. Halbuki en cok ameliyat kismindan korkmuştum

Back
X