- Konu Sahibi sadece_ben
-
Hayır burnunuz çok güzel olmuş orantılı bence hayrlı olsunAyin 15 inde ameliyat olalı 1 ay olacak. Oldukça kemerli bir burnum vardı doğal olmasını istedim . Burun deliklerimin görünmesi en büyük korkumdu. Şu anki hali tabi ki eskisine göre daha iyi. Sizce burnum cok düz ve büyük mü olmuş. Zaman geçtikçe küçülür mü. Tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum
Çok teşekkürlerHayır burnunuz çok güzel olmuş orantılı bence hayrlı olsun
Bence gayet iyi.Ayin 15 inde ameliyat olalı 1 ay olacak. Oldukça kemerli bir burnum vardı doğal olmasını istedim . Burun deliklerimin görünmesi en büyük korkumdu. Şu anki hali tabi ki eskisine göre daha iyi. Sizce burnum cok düz ve büyük mü olmuş. Zaman geçtikçe küçülür mü. Tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum
Daha iner korkmayin. Su an ki burunumun 1.ay daki burnumun boyutuyla.alakaasi yok inanin. 4 ay oldu benimde. Surekli degisiyor merak etmeyin 1 yila kadar gorecegiz sonucu anca.Çok teşekkürler. Bazı doktorlar bir haftalık sonuçları paylaşıyorlar gayet kucuk ve doğal duruyor. Ben bir haftalikken çok büyük dediğimde bu çok önemli hali demisti sanki çok da inmedi bundan sonra da böyle kalacak sanirim
Bence harika olmuş geçmiş olsun.Ayin 15 inde ameliyat olalı 1 ay olacak. Oldukça kemerli bir burnum vardı doğal olmasını istedim . Burun deliklerimin görünmesi en büyük korkumdu. Şu anki hali tabi ki eskisine göre daha iyi. Sizce burnum cok düz ve büyük mü olmuş. Zaman geçtikçe küçülür mü. Tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum
Burnunuz çok doğal ve güzel olmuş. Ve de büyük değilAyin 15 inde ameliyat olalı 1 ay olacak. Oldukça kemerli bir burnum vardı doğal olmasını istedim . Burun deliklerimin görünmesi en büyük korkumdu. Şu anki hali tabi ki eskisine göre daha iyi. Sizce burnum cok düz ve büyük mü olmuş. Zaman geçtikçe küçülür mü. Tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum
Yorumunuz için teşekkürler. Ben doğal olsun istemiştim burun delikleri gözükmesin diye başının etini yemiştim. Sanırım o nedenle fazla doğal yaptiÇok küçülmüş ucu biraz aşağı bakıyor sanki ama onun dışında güzel burun olmuş.
Olsun bence iyi burun olmuş bana doktor iki seçenek sunmuştu az kavisli çok kavisli gibi bende azı seçmiş sonra baya pişman olmuştumYorumunuz için teşekkürler. Ben doğal olsun istemiştim burun delikleri gözükmesin diye başının etini yemiştim. Sanırım o nedenle fazla doğal yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?