• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burnum büyük eğer kilo alırsam burnum daha küçük durur mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi zz481
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kilomun normal olduğunu mı söylüyorsun? Delirmiş olmalısın boyumla arasındaki fark 22
Bana gore normal?
Boyumla kilom arasinda ki fark 20 gayet memnumum. Asiri zayiflik degil bana gore vucudun orantiliysa tabi.

Boyuna gore kilon cok az bence burundan ziyade daha iyi gorunmek icin bi 10 kilo alirdim
Tabi yuzunede faydasi olur

valla canım kilo alınca burnun daha da büyür.hiç heveslenme ve kendinle barış mutlu ol

Benimde burnum buyuk ve burdaki yorumlarin tam tersine!..
Herkes zayifladigimda yuzun ufalmiş burnun tek kalmiş der.
Yani tabiykide yuzde altin oran denen bisey var,
Burnun belki buyuk bile degildirde yuzun zayif oldugundan sana oyle geliyordur.
Boyuna gorede baya zayifsin, ben 168 54 kiloyum cok zayifsin derler, senin 58 olman gerekir hatta 60 bile guzel tasirsin. Yuzun biraz daha toparlanirsa, burun kilo almaz korkma, bence kilo al bende buyuk burundan muzdaribim ama ben estetik yaptiracam,
Bu takintiyi bilen ve damdan düsenin halinden damdan düsen anlar hesabi hemen kilo al.
Yok burnu bi kenara koy
Zaten zayifliktan olmek uzeresin:eek:

Ben çok zayıfım boyum 172 kilom 50 ve burnum büyük benim ama kilo alırsam az da olsa daha küçük durur mu
Çok zayıfsın ben 160 boyla 48 kiloyum annem fln çok zayıfsın diyip duruyor sen 172 boyla 50 kilo çok zayıfsın, yüzün de zayıftır burnun büyük gözüküyordur, bence biraz kilo yarar...

Kiloyla alakasi yok. Ya burun kontürü yapacaksin ya ameliyat olacaksin yada kendini oldugun gibi seveceksin. Ücüncü sikki tavsiye ederim.

Bence 60 kilo ol derim. Yanakların dolgunlaşınca burnun küçülür. Erkek kardeşim çok zayıftı 182 boy, 60 kilodaydı aynen burnu büyük duruyordu. 68 oldu burnu küçüldü..

Büyükten kastın kemikli burunsa evet, kesinlikle fark eder. Ama enli etli bi burunsa büyükten kastın daha da büyür. Burun yaşamımız boyunca büyüyen bir uzvumuz zaten. Kiloyla daha da büyütürsün sonra. Ayrıca sosyal medyada tek hedefi fotoğraflarda güzel çıkmak olan insanlara kafayı takmamanı da tavsiye ederim. Herkesin güzel olmak için fındık kadar burnu olması gerekmiyor.

İstediğin soruyu sormakta özgürsün. Beğenmeyen cevaplamaz.

Eğer çok zayıfsan, ki öyleymişsin etkisi az birazda olsa olur.

Kilo alirssaniz burnunuzz daha buyur eksikmi kalacak odaa kilo aliyor

boyum 168 kilom 56 burnum uzun :)) (ana tarafım sinop ) Ne yapmam gerekiyor kızlarr ? :D
Kendinle barışık ol benım burnum elim doluyken ışık açmaya bile yarıyor :D :D

Bence sorun o kadar saçma değil
Son 10 yıldır 42 kiloydum boyum da 153-154 (şaibeler var bu konuda :))
Bir sene içinde 5 kilo aldım 47-48 bandındayım şu an
Yüzüm dolgunlaştı. Yanaklarım içine çöküktü şimdi daha yuvarlak bir yüzüm var. Bence karşıdan bakan birinin algısını etkiliyor. Burnun küçülmez tabiki ama yüzündeki en büyük parça olarak da dikkat çekmez diye düşünüyorum. Boyuna göre 8-10 kilo alırsan.

Kilo ile burnun ne alakası var? Ki o kadar da zayıf değilsin. Bence pek bir değişim olmaz.

Boyum 170 kilom genelde 42-45 arası gider gelirdi. Gerçi ben burnumu dert etmiyorum ama yanaklar çökük et namına bişiy olmayınca burun daha ön planda göze çarpıyor.
Sonra evlendim hamilelik derken senelerce almak istediğim kiloları aldım. Gerçi biraz fazla aldım 30 kilocuk kadar. :KK53:
Resimlere de bakıyorum yanaklar dolunca burun o kadar dikkat çekmiyor. O kiloları verdim tabi. 55 kilo civarındayken gayet iyiydim. Tekrar 47 ye kadar düştüm. Burun yine çıktı meydana:) zorla tekrar kilo aldım şuan 52yim biraz daha alsam daha iyi durucam hem bedenen hem yüz olarak.
İşr yarıyo yani dırf burun için diyorsanız

Kilo alinca da kiloluyum diye kafaya takardin salla...

boyum 168 kilom 56 burnum uzun :)) (ana tarafım sinop ) Ne yapmam gerekiyor kızlarr ? :KK70:
Kendinle barışık ol benım burnum elim doluyken ışık açmaya bile yarıyor :KK70: :KK70:

Ama senin burnun yuzune cok yakisiyor. Daha kucuk olsaydi yuzune yakismazdi emin ol. Buyuk burun esittir cirkin burun demek degildir bana gore. Yuze anlam katar :KK66:

Back