• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burnum büyük eğer kilo alırsam burnum daha küçük durur mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi zz481
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zz481

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
4
1
36
Aksaray
Ben çok zayıfım boyum 172 kilom 50 ve burnum büyük benim ama kilo alırsam az da olsa daha küçük durur mu

Ben kilo verince yüzden de gidiyor burun büyük gözüküyor. Siz de biraz alın deneyin.

kendini sevmeye bak böyle şeyleri kafana takma :KK12:sanırım ergenlik çağındasın yada 18-20 en fazla

Cok zayif olsaydin belki ama kilon normal o yuzden sanmiyorum.

Burun bu kiloyla alakasi yokki. Yuzun kiloluda olsa burnum buyukse buyuktur iste ne kuculmesi... aksine burun olene dek buyur

boyuna göre bir 6-7 kilo daha çok rahat taşırsın. Eğer yüzden de kilo alıyorsan burnunun kemir yapısı dolar ve daha az dikkat çeker ama bu tamamen yapısal. Benim de boyum 175 kilom 53 iken burnum daha büyük geliyordu şimdi 59 kiloyum burnum daha küçük duruyor sanki. Bana da öyle geliyor olabilir :KK15:

Arkadaşlarımdan da tespit ettiğim üzere evet bi 5-6 kilo alırsanız şuankinden daha az büyük gözükür kesinlikle.

boyuna göre bir 6-7 kilo daha çok rahat taşırsın. Eğer yüzden de kilo alıyorsan burnunun kemir yapısı dolar ve daha az dikkat çeker ama bu tamamen yapısal. Benim de boyum 175 kilom 53 iken burnum daha büyük geliyordu şimdi 59 kiloyum burnum daha küçük duruyor sanki. Bana da öyle geliyor olabilir :KK15:
Bana küçük gözüksün yeter kendimi çirkin hissediyorum ve özgüvenim düşüyor

Yuzun kemikli mi?
Yuzun kemikliyse, burnun daha da kemikli gorunur. Yuzun biraz yuvarlanirsa, burnun da araya kaynayabilir diye dusunuyorum. Pekala olabilir diye dusunuyorum.

Burnun kucuk dursun diye baska yerleri buyultmenin mantigi yok derim :)

Makyaj hileleriyle onemli zamanlarda sorununuzu kapatabilirsiniz en azindan.

Kendini hiç çirkin hissetme tatlım ille hokka gibi bir burun güzellik anlamına gelmez. Bence bir kadını en güzel gösteren şey onun kendine olan güvenidir. Sen kendini beğen daha güzel yerlerini gör kusurlarını sürekli düşünme. Bazı dönemlerde insan belli bölgelerine karşı takıntılı oluyor ama sonra ay hiç de öyle değilmiş aslında boşuna takmışım diyorsun :) Kemerli burun da bir çok yüze çok yakışıyor kesinlikle.

Benim de burnum büyük :) eskiden kocaman yanaklarim vardi. Daha küçük görünürdu. Aniden istemeden kilo verdim. Daha büyük görünüyor.

Yüzünüzden kilo alacağınızın garantisi yok.
Sakın hem koca burunlu hem de koca popolu olmayasınız.

Siz ciddi misiniz?
Yani ciddi ciddi bu soruyu sordunuz değil mi?

Back