• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

kızlar teşekkür ederim :kedi: ayy masumpapatya canımm benimkide kavisli pek doğal durmuyor belli oluyor ama alıştım ben sevgili buruncumaa zemuszemus :dance:

küçükaşk senin burnun çok doğall duruyor canm ya ayrıca kavisli olmasıda yapılmış olduğu anlamına gelmiyor.seninki çok hoş duruyor.benmde en beğendiğim burunardn birii seninki canmkaydirigubbakcemile3

yuuuuuh Gamze Ozcelıgın nın burnuda mı estetık:1shok::1shok:

estetıksız kımse kalmamıs ama azra akının burnu dogal sanırım harıka bır burun kım nederse desın :asigim:

lolo tubanın burnu güzel ama kavisli hoş değil ya daha doğal olabilirdi
onun göğüsleride silikonlulülülülülülü

canım tubanın her yeri estetik.üstelik estetik yaptırdığı halde burnu uzun bence yüzüde uzunolduğu için bi tuhaf..yani pek gitmemiş..ben iyi bi örnek olarak görmüyorum.üstelik canlıda canlı yayın çekimlerde burnu daha farklı dıruyr yani burada ki resimler hem doğal değil çoğu fotoşopl kusurlar falan gizleniyor..resimden kanmayın bence

14wauf8.jpg

nez2008bymp3clubiesmp3haq5.jpg

sanki incelip,küçülmüş gibi.Ama belkide photoshopludur,kimbilir...:uhm:

tama nezin her hali güzel ama bu kızda geröekten bi değişim var ...nerde bilemiyorum..

cansu dere inkar ediyor ama bence bariz belli ya estetik oldugu. burnunun karekteri kaybolmus. dogal bi burun karekterli durur. iste o cansu da yok.

16wa6.jpg

file.ashx

michael jacksona bile benzemis hatta

Cansu+Dere+&+Michael+Jackson.jpg

arkadaşlar zaten aptal olmak lazı m anlamamak için.çok belli burun kanatlarından belli ve burun ucu tam estetik olduğunu belli ediyor..yani barizz.hiç şüphe duymaya gerekyok....yani cansu dereden bahsediyorum o kadar belliki...

bana photoshop hilesi gibi geliyor. Malum artık photoshopsuz fotoğraf yok piyasada.Estetik yaptırmayan photoshop yaptırıyor :roflol:

ay kizlar bakinsaniza nette gezinirken ne buldum. kadinin kafasina kesin saksi düsmüstür

8406237.jpg

ABD’de 54 yaşında bir kadın, seksi bir görünüm kazanmak için evde dudak ve yanağına silikon enjekte etti. Yüzü tanınmaz hale gelen kadın bir dizi ameliyatla eski haline döndürüldü.

CALIFORNIA Eyaleti’nin Dublin Kenti’nde yaşayan Mary Johnson (54) güzelleşmek ve seksi görünmek için estetik ameliyat olmaya karar verdi. Ancak üç çocuk annesi Johnson, binlerce dolar değerindeki ameliyatlara parasını yatırmak istemedi. Bunun yerine evde kendi kendine estetik müdahalede bulunmaya karar verdi.

10 dolara alıp enjekte etti

ınternette yaptığı araştırmadan sonra Johnson, 10 dolara aldığı sıvı silikonu dudak ve yanağına enjekte etti. Ancak kısa süre sonra yüzü şişip kızaran ve ağız kenarında yaralar oluşan Johnson soluğu hastanede aldı. Estetik cerrahlar Johnson’ı hemen ameliyata aldı. Yüzü ancak ameliyatla eski haline dönebilen Johnson, “Çok pişmanım” dedi.

tuğba özerk kim oluyri.sen ona beş basarsınn..güzellikte.bence hiçte hoşdeğil sadece bakımlı renkli ve parlak duruyor oda resimlerden resimlerde rötüşlü resim yani..bide onları doğalda görsen plajda falan kaçacak yer ararsın

tabiki canım banada bu kadar bakım makyaj yapsalar geçerim bunları :roflol: teşekkür ederim canım a.s.

balea o ne öyle :1shok: :1shok: bilmediğin şeyleri yüzüne enjekte edersen sonu böyle olur :dilcikar:

ay kizlar bakinsaniza nette gezinirken ne buldum. kadinin kafasina kesin saksi düsmüstür

8406237.jpg

ABD’de 54 yaşında bir kadın, seksi bir görünüm kazanmak için evde dudak ve yanağına silikon enjekte etti. Yüzü tanınmaz hale gelen kadın bir dizi ameliyatla eski haline döndürüldü.

CALIFORNIA Eyaleti’nin Dublin Kenti’nde yaşayan Mary Johnson (54) güzelleşmek ve seksi görünmek için estetik ameliyat olmaya karar verdi. Ancak üç çocuk annesi Johnson, binlerce dolar değerindeki ameliyatlara parasını yatırmak istemedi. Bunun yerine evde kendi kendine estetik müdahalede bulunmaya karar verdi.

10 dolara alıp enjekte etti

İnternette yaptığı araştırmadan sonra Johnson, 10 dolara aldığı sıvı silikonu dudak ve yanağına enjekte etti. Ancak kısa süre sonra yüzü şişip kızaran ve ağız kenarında yaralar oluşan Johnson soluğu hastanede aldı. Estetik cerrahlar Johnson’ı hemen ameliyata aldı. Yüzü ancak ameliyatla eski haline dönebilen Johnson, “Çok pişmanım” dedi.

ay bunlar hangi mantikla böyle bir ise kalkisiyorlar anlamiyorum yaaa.... ne hale getirmis yüzünü:olmaz:

Back
X