• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

kızlar hadiseninde burnu estetik

Eklentiler

• $estetikhadise.webp
    $estetikhadise.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 135
estetiksiz kimse kalmasın =) şaka bir yana hemen hemen hepsinde estetik varmış tek burun değil heryerlerini estetik yapıyor bunlar ne kadar meraklılar bıcak altına yatmaya :)

karamel ne kadarda benzyormusunuz hic fark yokmus :)

evet kızz delikafadulden sorma yolda hadise diye sarılanımı ararsın şurdaki konserine niye gelmedin diye gırtlaklamaya çalışanımı ararsın şakkıdı
ahahaha aman ne benzicem o bana benzemeye çalışsın dime amaa :dilcikar:

estetiksiz kimse kalmasın =) şaka bir yana hemen hemen hepsinde estetik varmış tek burun değil heryerlerini estetik yapıyor bunlar ne kadar meraklılar bıcak altına yatmaya :)
haklısın canım valla biz birini olana kadar üçbuçuk atıyoz bunlar nasıl cesaret ediyorlar bilmiyorum :uhm:

evet kızz delikafadulden sorma yolda hadise diye sarılanımı ararsın şurdaki konserine niye gelmedin diye gırtlaklamaya çalışanımı ararsın şakkıdı
ahahaha aman ne benzicem o bana benzemeye çalışsın dime amaa :dilcikar:

sen ondan daha güselsin. napacan onu

ebru yaşarın öncesi ve sonrasını
(merak eden arkadaş için)

Eklentiler

• $burun-estetigi-benden-sonra-patladi-5_b[1].webp
    $burun-estetigi-benden-sonra-patladi-5_b[1].webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 152
  • $ebru_yasar[1].webp
    $ebru_yasar[1].webp
    5 KB · Görüntüleme: 188
ebru yasarin burnu da iyi olmus ta...sanki estetik oldugundan beri bi özelligi kalmadi gibime geliyor. önceden onun icin tipik bi özelligi wardi o iste sanki kayboldu

Back
X