• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

o zmn bizim de cildimiz bu hale gelmeliydi ama maalesef sivilceden yüzüm gözükmüo antibiyotik kullanmaya basladım :( eskiden yoktu ameliyattan sonra olduu

geçmiş olsun canım benimki sadece şaka tabi
ama ameliyatı atlatmışsın bunuda aşarsın merak etme burda birçok arkadaş bundan bahsetti beniki daha yeni belki bendede olcak mafoldumben allahım inşallah olmaz :Saruboceq:
zaten akne tedavim biteli daha bir sene olmadı yeniden uğraşamamm :çok üzgünüm:

kizlar eski foto mawi ye calyior dikkat ettiyseniz yani o zaman kizilliklar daha cok meydana cikar. ama diger foto da isigin rengi baska.. birde kizin teni fotosoplanmis bence yani o kadar eminmkii

off kizlar akne demeyin, akne tedavisi grüyom ilacim bitti ve...doktorumu termin almak icin aradigim da aniden tatile ciktigini örendimmafoldumben ilaci kendim alsam da 80 euroluk bisey.kac hafta bekleyecem umarim o zamana kadar yüzüm akne tarlasina dönmez

kızlar aklıma burnu estetikli öyle bir ünlü geldiki bunu nasılda unuttuk diceksiniz çünkü burnu ben estetiğim diyor resmen

Eklentiler

• $hulya_polat_1[1].webp
    $hulya_polat_1[1].webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 94
  • $hulyapolat1[1].webp
    $hulyapolat1[1].webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 115
off kizlar akne demeyin, akne tedavisi grüyom ilacim bitti ve...doktorumu termin almak icin aradigim da aniden tatile ciktigini örendimmafoldumben ilaci kendim alsam da 80 euroluk bisey.kac hafta bekleyecem umarim o zamana kadar yüzüm akne tarlasina dönmez

canım tanıdığın eczane yokmu al ondan sonra yazdırırsın ben öyle yapmıştım aynısı benimde başıma gelmişti ara verme 4-5 gün neysede daha fazla ara verme vücuttan tam anlamıyla atılmasın opuyorumnanaktan allah yardımcın olsun oda zor bir süreç mirmirmirmir ama sonrası çok güzel ben tedavim bittikten sonra sivilcesiz günlere kavuştum ve hala tık yok ancak özel günlerde belki bir tane ona eskiden çıkanların yanında nokta gibi kalıyor bunada şükür ve en güzeli artık iz kalmıyor şakkıdı

aldim bile ilacimi:D

yazdirirm artik..yüzümün mahvolmasindan daha iyi....tesekkür ederim fikrin icin aki akildan üstündür die bosa dememislerhihoyyyt

aldim bile ilacimi:D

yazdirirm artik..yüzümün mahvolmasindan daha iyi....tesekkür ederim fikrin icin aki akildan üstündür die bosa dememislerhihoyyyt

canım ne demek çok sevindim tedavinin yarım kalmadı alkisalkisalkis umarım pırıl pırıl yüzüne kavuşursun :1hug:

Back
X