• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

seda sayanin burnu estetik degil bence ben öyle biliyorum cünkü eski haline iyice bakarsaniz belli oluyor olmadigi kendiside zaten bangir bangir bagiriyo estetik degil diye...

yaa arkadaslar ben lerzan mutlunun burnunu cok begeniyorum zevkler ve renkler tartisilmazmis ama bence cok hos...

bence seda sayan burnunu yaptırsın suan cok kotu gorunuyo kemeri,,nasolsa yaptırmadıgı yerı kalmadı burnunuda yaptırsın barı tam olsunsırnaşık şey

Nehir Erdoğan'ın estetikse onunkini ; bir de petek dinçöz'ünkini çok beğeniyorum...yabancılardan Britney Spears ve Angelina Jolie..

kızlar sanki funda arar burnunu biraz düzelttirmis gibi geldi bana, siz de farkettiniz mi? o eski kötü hali yok gibi sankiii

kızlar sanki funda arar burnunu biraz düzelttirmis gibi geldi bana, siz de farkettiniz mi? o eski kötü hali yok gibi sankiii

Evet canım burnundaki kemiği birkaç sene önce aldırdı, lakin onun kemik bizlerinki gibi değil böyle nasıl anlatsam nohut gibi bir çıkıntıydı... giderek büyüdüğü için op. geçirmişti..

bu kadar resme baktım ve bazılarında çok da şaşırdım estetik olduğunu bilmediğim ünlüler vardı.
özge özberk, dolunay soysert ve rojda demirer gibi.

şu sonuca vardım.operasyonun başarılı geçmesi de önemli tabi ama bazıları bilerek dikkat çeksin diye biraz daha kaldırttırıyor veya ne bileyim küçülttürüyor ve haliyle estetik olduğu anlaşılıyor. örn.: tanyeli, petek dinçöz.

ama özge özberk, rojda ve dolunayın kendileri gibi estetikleri de doğal olmuş bence.

burnunu çok oymuşlar yaa kadıncağızın kaykay gibi olmuş eski hali bile bundan güzeldi burun delikleride ben burdayım diyor.. :( belki zamanla oturur dicem ama sanırım 4-5 sene olmuş ameliyat olalı..

burnunu çok oymuşlar yaa kadıncağızın kaykay gibi olmuş eski hali bile bundan güzeldi burun delikleride ben burdayım diyor.. :( belki zamanla oturur dicem ama sanırım 4-5 sene olmuş ameliyat olalı..

yok kız bu son klibinde sanki o kaykaylık, burun ucunun büyüklügü biraz gitmis gibi geldi banaa, bilemiyorum tabii bana mı öyle geldi kii

Kızlar çok şaşıracaksınız müjdat gezeninde burnu estetikli
ve çok belli estetik kaygılardan dolayı yaptırdığı
çünkü eski burnu çok kötü şimdikiyse hokka gibi kalkık yaptırmış bide.
ama çok doğal duruyor yeşilçamdan bi filmini gördüm anaa müjdat gezeninmi bu uzun burun dedim sonra internette baktım meğerse o da estetik yaptırmış mışkafamçokkarıştı

Eklentiler

• $1691_1[1].webp
    $1691_1[1].webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 309
  • $16860_200811_16_22_20_52_692161[1].webp
    $16860_200811_16_22_20_52_692161[1].webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 255
  • $p05032009093916[1].webp
    $p05032009093916[1].webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 258
hande yenerin burnunu hiç beğenmiyorum önceden güzeldi burnu ama sivriltmek için bi ameliyat daha olunca çok kötü oldu:olmaz:

Eklentiler

• $LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5Chande%20yener_yeni%5Chande%20yener0111[1].webp
    $LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5Chande%20yener_yeni%5Chande%20yener0111[1].webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 1.011
gamze özçelik'in burnu estetik degil diye biliyorum ben çok şaşırdım..

Son düzenleyen: Moderatör:
gamzenin surati cok cekici estetik var mi acaba?? bende estetik istiyorum acaba kimin gibi yaptirsammmlülülülülülü herkesin burun konusunda tam fikir oldugu biri olsa kolay olacak isimizzsositososito

Back
X