• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

kızlar ben rojdanın dizisini her izleyisimde ayy estetik diyip duruyordum siz nasıl anlamadınız sasırdım, masumpapatya sanırım insan sürekli burunla ilgilenince artık anlıyor kim estetik kim degill

türk ünlülerin burunlarin 90% igrenc ve yapmacik...ya cok kisa...kalkik yada ince...bi coguna hic yakismiyor burnu...sositososito

kım ne derse desın en guzel en dogal burun ozge ozberk turkan soray denız akkaya mine tugay berna lacın gerı kalan hepsı bellı estetık oldugu rojdanın ozellıkle cok bellı ucu top gıbı funda arar nıran unsal ve hande yenerınkıde cok sıvrı aysun kayacınınkı kısa ve cok ınce petegınkı cok kalkık yasemın hadıventın onu genıs ve kalkık ebru sallının cok basık sankı sıkıyormus gıbı gokce bahadır ve vııldan ataseverın esteetık degıl ayrıca nehır erdoganında degıl cunku kucukluk resımlerındede burnu aynı dolunay soysertın kendı burnu sanıyordum ama dogal olmus onunda gerı kalan kım varsa hepsı cok bellı estetık oldugu ayrıca en guzel burun estetıgını turk doktorları yapıyor:))))))

Son düzenleme:
angelina nın eski burunuda gayet guzelmıs
angelina_jolie_nose_job2-713651.jpg

ewt katılıyorum
zaten angelina fanatiğiyim çok hoş bir bayan

kızlar hem gökçe bahadır'ın hem de vildan atasever in burunları estetikli.gökçe bahadır çok fazla dokundurmamış.(yaprak dökümünün ilk bölünlerine bakarsanız)vildan 2 kez ameliyat olmuş hatta.
funda ararın burnu iyi görünmeyenlerden ama son bikaç ay içinde 1 ameliyat daha olmuş sivrilik biraz gitmiş burun orta hattı genişlemiş.(son klibi izlerseniz)

son olarak ameliyatlı burunlar tabiri caizse odun gibi yani mimiksiz oluyor ve anlaşılıyor.ne kadar iyi yapılmış ve yakışmış olursa olsunCADIARZU

ya kızlar nehir erdoğanın burnu çok kötü karınca yiyenlere benziyor:bbo:ben

DıDEM TASLAN
didem_taslan541.jpg

diyorum
didem-taslan-1.jpg
yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
ya kızlAR bende rojdanın burnunun estetik olduğunu öğrenince şok oldum...kendisini beğeniyorum cok doğal olmus. ama ben funda ararın burnunu hiç beğenmiyorum o ne öyle ya burun delikleri cok uzun ve burun ucunu cok sündürmüşler...beğenen varmı cok merak ediyorum....bu konu cok güzel olmus keske birde bu ünlülerin burnunu yapan doktorların topiği acılsa ne güzel olur ama dimi.....cok mu zor

alın size ajdanın eski hali
bir değil bi kaç defa rinoplasti olmuş kendileri
michael jeckson'a benzemek için ameliyat masasına yatmış olmalı
harbi benziyo ama

Eklentiler

• $b-336590-ajda_pekkan[1].webp
    $b-336590-ajda_pekkan[1].webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 181
ayyy rojin çoookkkkkkk tatlı ya çok seviyorum benim aşkım o
çok sempatikkkkk
oda estetik yapmış galiba çünkü eski haline baktım burun kanatları daha geniş
onunki de çok doğal olmuş
aşkım benim o ne yapsa yakışıralkisalkisalkis

Eklentiler

• $004[1].webp
    $004[1].webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 204
  • $rojin-aciklama[1].webp
    $rojin-aciklama[1].webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 193
  • $rojin[1].webp
    $rojin[1].webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 205
rojin büyük ihtimalle estetikli ve ben burun ucunu pek begenmiyorum yani cok bariz estetikli gibi duruyor kıkırdak yapısı

Back
X