• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

1238422771_burun1.jpg

marlyn monroe

ben de marlyn monroe yi estetiksiz sanıyodum :52:

bismillah :52: benim resmime doğru baktığına emin misin canım? :9:

:) beatrise benzetilmek değişik bi duygu dimi:) ama bişey dicem o kadın beyaz showa çıktı ya,canlı kanlı hali bana itici geldi nasıl desem böyle çekicilik yok.belki hareketleri,belki ses tonu.mesela alessandra ambrosio daha güzel bence. sen eminim beatristen daha güzelsindir.

:) beatrise benzetilmek değişik bi duygu dimi:) ama bişey dicem o kadın beyaz showa çıktı ya,canlı kanlı hali bana itici geldi nasıl desem böyle çekicilik yok.belki hareketleri,belki ses tonu.mesela alessandra ambrosio daha güzel bence. sen eminim beatristen daha güzelsindir.

ben beyaz show'u izlemedim ama dediğinde haklısın..bazıları ne kadar güzel olursa olsun konuştukları zaman bişeylerin eksik olduğunu anlayabiliyosun..ben de megan fox'ta aynısını hissetmiştim..hala çok güzel buluyorum onu ama sadece fotoğraflarda :9: güzel sözlerin için de çok teşekkür ederim canım..ruhumu okşadınız valla bugün..:16:

benim hem burnumda kırık var hemde 2. ameliyatımı olucam yardımcı olursanız sevinirim .. doktor arastırıyorum

benim de ikinci ameliyatım olucak eylülde düşünüyorum doktor araştırıyorum ve aradığım doktor ismi nilay kayanın(fatmagülün suçu ne .deki gaye)doktoru,bilen varsa lütfen yazsın

ya arkadaşlar, "yaptırmışken biraz daha kavisli olsun, yaptırmışken biraz daha kalkık olsun ki paramıza değsin" diye diye çok yapmacık burunlar ortaya çıkıyor. Petek Dinçöz, Yasemin Hadivent, Tanyeli, vs. eminim böyle bi yaklaşımın eseri burunlar. Hem doğal olmaktan bahsediyorsunuz hem de küçük-kalkık-minnacık burun hevesinden de vazgeçmiyorsunuz.

kesinlikle cnm yaa cok haklısınn :))

Back
X