Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

herkes kardeş gibi birbirine benziyor,

kimsenin diğerinden ayırt edici bir özelliği kalmamış...

bazısını allah için kurtarmış,ama yinede çok rahatsız edici bir durum olmadıktan sonra bence oranla buranla oynatmamak lazım....

uzaylılarda burun estetiği yapıyormuşkaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $mustafa-topaloglu[1].webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 156
  • $4[1].webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 166
peki bizimkini hangi kategoriye koymak lazım kadın estetiklilermi erkek estetiklilermi:uhm:

Eklentiler

• $bulentersoy[1].webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 151
  • $bulent-ersoy[1].webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 182
  • $imperiaflex_0_1_2[1].webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 132
  • $bulentersoy[2].webp
    9 KB · Görüntüleme: 170
Jackson kendini rezil etmiş eskiden birşeye benxerken şimdi gözüne sürdüğü eyeliner bile anlamlı bakmasını sağlamıyor.
Allah yapmış mis gibi hadi oynadı bir kaç şeyle hoşuna gitmedi diye (estetiğe karşı değlim psikolojik olarak insanın iyi hissetmesi gerek insanın kendiyle barışık olması önemli) ama bukaddar da yapılmazki rezil etmiş kendini yayvan burundan kalkık burun yapmaya kalkmışlar hadi bu adam istedi doktor nasıl diyememiş olmaz sana o burun diye.

ayy kızmasın yaa öylece durmasından bile çok korkuyorum ya sahiden burda yazdıklarımı görüp dava açarmış karşıma geçip pembe nüfus cüzdanını sallaya sallaya "ben bunu bakkaldan almadım" diye bağırırmış... anneeee çok tırsıyorum :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…