Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

bencede estetik değil açı farkı olabilir birde gülünce inasanın burun ucu zaten yayılır
ilk resimde gülmüş diğerlerinde gülmemiş bide diğreleri belliki sütüdyo ortamında çekilmiş yani resimle muhakkak oynanmıştır

aci farki olabilir yazmistim zaten, gülerken tabiki sarkiyo burun buda dogru ama ben sadece resimlerden yola cikarak yazmadim, ben tvde görmüstüm ablamla bi degisiklik var ve bence burnu yapilmis bilemicem emin degilim ama burun kücültülmüs iyice bakin bi ya gercekten anlasiliyorkafamçokkarıştı burun öncedende güzel oldugu icin yapilmamis gibi duruyo ama cok hafif bi degisiklik yapilmis bence, ayrica photoshop bu kadarda degstiremez, tabi bu benim fikrim...

bence de yapilmisss acaip eminim. evett burnu cok kücük oldugu icin cok ta fazla belli olmuor.

ah sen birgün gel benle bir fotoshootinge canim...gör bak photoshopla neler ve nekadar degistiriliyor...:) bazen manken bumuydu bile düsünmeye basliyorsun...ve bide durus acisindan dolayi burunda degisik gözükebilir...ama tabi nezinki ameliyatlida olabilir...

kizlar ben audrey tatou u cok begenyiorum. burnu cok güzel olmus

megan foxunki de gzl olmus

Son düzenleme:

canim ablacim öyle biliyorumda.... ama tvde anlamistik biz degisiklik oldugunu sadece resimlerde degil, ayrica resimlerde cok belli olmuyor zaten estetikli oldugu...opuyorumnanaktan

ben hande atazi 'yi geçen yıl nişantaşında gördüm gayet hoş görünüyor aynı mağazada yanyana bişiye bakıoduk bnce gayet hoş bir bayan ve burnunu beğeniyorum ben ama kaç opresyndan snra böyle oldu tabi ...mirmirmirmir

hande ataizi burnundan 6 kere ameliyat olmuş

yuh yani diyecem.bu kadının burnuyla bu kadar ne zoru vardıki???.ben onu ilk mum kokulu kadınlarda tanımıştım...orada çok yeni bir sanatçıydı yeni ve toydu ..inanın o filmdeki burnunda bişey yok çok ta güzeldi yeni bir yüzdü....bu kadın sadece zevkinden altı kere ameliyt olmuş yuhhh diyorum sadece..hadi kemik falan olsa anlarım yanii. altı kere olmuşş.. yaaa parayı bulan yaptırıyor dicem bu seferde bazılarına haksızlık olucak.gülse birsel asla elletmedi kendini..mesela yıldız tilbe benini bile aldırmadı parası yokmu ama aldırmadı burnunu da yaptırmadı..ne bileyim çağla şıkel güzide duran bunlarda yaptırmadı..çok sık estetik yaptıranın da aklından şüphe duyuyorumm..ihtiyaçsa tamam ama bu kadarı fazla..

sezş cum araştırmaalrın için teşekkürler canım..hakikaten burun ucunda bi değişiklik yaptırmış çünkü eski resmine bakınca ve arkasından yeni resme bakınca farkı anladım..burun ucunu elletmiş.ama zaten burnunda kemer gibi bi problem yokmuş.zaten küçük burunlu.sadece zevkine elletenlerden biride nez yani..daha güzel olmak uğruna..yani eski burnu da çok farklı değilmiş kii.

küçük kadınlardaki arminin burnuda estetikmi acaba
çok tatlı bi yüzü var

Eklentiler

• $armi2[1].webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 240
  • $hande_soral[1].webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 714
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…