Güneş Gözlükleri burnu estetikli olup güneş gözlüğü kullanan varmı

sukut

oğlum olsun istiyorum İNŞ
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
841
33
arkadaşlar ben operasyon geçirdiğim için burnum çok ince
gözlükçü slikon desteği olan güneş gözlüğü tercih et dedi bir çok model olmuyor
estetik amaliyat olup böyle sorunla karşılaşan arkadaşlar varmı acaba

cnm benimde burnum inceeee ama biçok gözlük oluyorrr..sanırım sen yüzüne uygun bulamamaışsın...tam yüzüne orantılı alırsan gelir cnmm:)

evet suratımda orantısız demekki ondan
seyran mağzaları varya ordaki gerizekalı bi kız dediki
aaa sizin burnunuz estetik galiba size her gözlük olmaz kusura bakmayın didi
psikolojimi bozdu uyus kıss:mymeka:
demekki surat hatlarımdan burnumdan değil
sağolasın can arkadaşım

Bende böle bi oprerasyon düşünüyodum ancak ameliyattan snra gözlük kullanımına bi süre ara wermekte yarar oldunu söylediler .

evet suratımda orantısız demekki ondan
seyran mağzaları varya ordaki gerizekalı bi kız dediki
aaa sizin burnunuz estetik galiba size her gözlük olmaz kusura bakmayın didi
psikolojimi bozdu uyus kıss:mymeka:
demekki surat hatlarımdan burnumdan değil
sağolasın can arkadaşım
aaaa olurmu hiç öle cnm benimmmm tam tersi daha kolay gözlük bulmak gerekir çünkü burnun yüzünle orantılı oluyor estetikten sonra:)bence sen begendigin herhangi bi gözlügü al keyifle kulan:)o kızda kesin seni kıskanmışşşşşşşşşşşşş boşver:)

Bende böle bi oprerasyon düşünüyodum ancak ameliyattan snra gözlük kullanımına bi süre ara wermekte yarar oldunu söylediler .

cnmmmmmm ilk 6 ay kesinlikle takmayın diyor doktorlar..benim 8 ay oldu..gözlük alcammm artıkk uzun süre takmam mesela yarım saat takıp yarım saat dinlendirim anca öyle olur:)1 seneden sonrada sürekli takarım:)

ayy kızlar sizede oluyomu hiç olmadık ortamlarda ay senin burnun estetikmi diye soruyolar ya hepsini döve döve öldürmek istiyorumsempatiksalakcinni:roflol:

sizede öyle soruyorlarmı Çok üzgünüm çoook

benm 2 ay olmak uzere kullanmadım zaten oyuzden de bıraz kısın amelıyat olmayı tercıh ettım yasaklara uyalım ki herhangı bır sorunla karsılasmayalım deımı kızlar ama burun amelıyatı olduktan sonra gozlugun daha guzel oturması gerekıyor bnce

X