• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burnu,elleri şişen var mi?

B_SABBATH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
27
1
86
46
İstanbul
11 eylül son doğum tarihim ve hala bekliyoruz.yalnız yaklaşık iki aydır ellerim,ayaklarım ve burnum şişti.sabahları ellerimi sıkamıyorum bile.
merak ettiğim doğumdan sonra bu şişleikler iner mi?özellikle burnum.o eski haline dönmezse çok kötü hissedeceğim kendimisenağlama eşim de bana takılmaya,beni kızdırmaaya bayılır.burnumla ilgili espriler yapıp duruyor.estetik operasyon parasını da hazırla diyorum eğer eski haline dönmezse.
tecrübesi olanların cevaplarını bekliyorum arkadaşlar

canım merak etme dogumdan sonra en fazla 10 gün içinde normale dönersin ödem toplamış oluyor vücudun ama sen gened bir tansiyon takibi falanda yaptır sıvı alımına devam et benimde öyleydi yüzüm ve ellirim çok şişerdi amadogumdan sonra herşey normale dönüyor merak etme estetik yaptırmanada gerek yokk :roflol: ALLAH hayırlı dogumlar nasip etsin

teşekkür ederim.umarım doğumdan sonra iner,yoksa kesin estetik:dance: estetik meselesini eşim bana takıldıkça söylüyorum zaten.yoksa narkoz almaktan çok korkarım ben.
kendimi bu büyümüş,şiş burunla çok çirkin hissediyorum.eski fotolarıma bakıp ah,vah deyip duruyorum:1rolleyes:
tansiyon takibimi düzenli olarak yaptırıyorum.çok da su içiyorum aslında.tansiyonum bir ara 14 olmuştu ama şimdi iyi.
aslında hamileliğin ilk dönemlerinde doktorum tuzu az kullan demesine rağmen yeşil erikleri tuza bandıra bandıra yedim.nasıl da güzeldi:1rolleyes: o yüzden şiştim ben bu kadar sanırım.

bencede gayet doal bi durum hepimizin balına geldi ben ayak nom 37 doğuma 43 no terlikle gittim bende iki gebeliğimdede ilk doğumum normaldi doğumdan 1 saat sonra ayaklarım tamamen eski halime gelmiştim ayaklarıma bakınca şok olmuştum 3 ay öle gezince okadar alışmışımki o halime kendimi somaliden geldi sanmıştım ikinci sezeryan oldu 1 hafta sora yavaş yavaş şişlerim inmeye başladı doğumdan sonra asla kalmıyo hiç merak etme kolay doğumlar dilerim

çok teşekkürler.gerçekten içimi rahatlattınız.dediğiniz gibi umarım kolay bir doğum olur.süre azaldıkça heyecan oluyormuş yeni anladım.

Canim ben 66 ile hamile kaldim 30 kilo kadar aldim ve çok şiştim senin gibi.
Doğum edeli 6 ay oldu ve 8 kilo fazlam var ama bacaklarimin ayaklarimin şişi hala inmedi. Bacaklarim şimdi bile taş gibi şiş. Ama bende tuza hiç dikkat etmedim ve bir ara benimde tansiyonum yükseldi. Ama şişliklerin inmesi irrside olabilir annem teyzelerim hep bizim şişimiz bi seneden önce inmedi diyolardi benimkide ole oluyo sanirim. Inşallah seninki geçer

benim bacaklarım dışında ellerim,burnum ve ayaklarım şişti.annem bana hamileyken onun da bu şekilde şişmiş ama onun elleri eski haline tam dönmemiş.
keşke tuzu az yeseymişim diyorum(tuzlu erikler muhteşemdi) şimdi ama artık çok geç:(

ben de çok şişmiştim. 41 numara ayakkabı giymeye başlamıştım.ellerim kocaman kocaman parmaklarım dolma gibi olmuştu:1rolleyes: 15kilo almıştım ama doğumdan 1 ay sonra 14ü gitmişti.ellerim ayaklarım eskisi gibi artık...

benimde ellerim,ayaklarım,yüzüm şiş.
41 numara ayakkabıya geçtim 38 iken.
O da öğlene kadar ayaklarımı kesti resmen.İçeride kalan kısım kesik giib olmuş.Dışarıya taşan kısım balon gibiydi.Öğlen çıkardm ayakkabımı.Bıraktım dolabıma.Terliğe geçtim.Yasak bizde terlik ama napayım başka seçeneğim yok.
Ellerimde şiş ve ağrıyor,sizinkide ağrıyor mu açıp kapatırken?

Arada ayaklarım indiğinde aa ne güzel ayaklarım varmış benim diyorum :))
Kardeşlerim dalga geçiyor artık Koca Ayak die :)

benim hiç inmiyor bile ayaklarım:)
ellerim sabahları çok kötü oluyor.avucumu sıkamıyorum.ağrı oluyor.
bu arada bu gece ya da yarın doğum yapabilirim sanırım:)sancılar yavaş yavaş başladı

Back