burnu benim ki gibi olup ta revizyonda düzelen arkadaşlar var mı :(

tebessm79

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
188
18
albümüm herkese açık fakat 100 mesajım olmadığı için albüme yorum yapamıyorum 50 mesajım olmadığı için özelden de yazamıyorum. burdan bana yardımcı olursanız sevinirim özellikle revizyon olan arkadaşlar :2:

emre ilhan revizyon ameliyatlarında başarılı diye duydum ama biraz pahalı.benim doktorumla da bi görüş istersen canım. Boğaziçi tıp merkezi veli aslan. hem fiyatları da uygun.telefonunu istersen onu da verebilirim.

tebessüm daha önce kime ameliyat oldun?baş harf yazsan bile anlarız ona göre bilgimiz olsun araştırma yaparken..inş herşey istediğin gibi olur cnm yolunda gider...

canim mutlaka duzeltilebilir burnun, canini sikma tatlim revizyon ameliyati ol bence.
bak kk'da revizyon olan bir suru kiz var :13:

yasemincim ben de veli beyi düşünüyorum banada telefonu verirmisin özelden özel sigortam var burun içi ameliyatına faydası olur diye düşünüyorumda bir konuşsam kendisiyle iyi olur

ben de göremiyorum albümü cnm

canım öncelikle geçmiş olsun merak etme dahakötü burunları yapıyorlar senın burnunuda yaparlar benım bıldığım emre bey barıs bey mutlaka bu sorunu çözer baska ıı doktorlarda var tabıı ama benım bıldıklerım bunlar bı arastır ıstersen tatlım kenıdı uzme....

istanbula gidemem çünkü kalacak yerimde tanıdığım kimsede yok. revizyon ameliyatını izmirde ufuk bilkaya olucam. KK de ufuk beye revizyon olan var mı?

bende ufuk beyi düşünüorum
bi hemsire ark.ım reha beyi öneri.her ikisiyle görüşücem

tebessüm burnu gerçekten çokdaha kötü durumda olan bir arkadaşımız emre ilhanla baya başarılı bir sonuca ulaşmıştı ,bir düşün derimben.ben de revizyon olucam ama malesef emre bey bütçemi aaşıyor ankarada bir doktor bulmak zorundayım:2:

kizlar revizyon ameliyati dusunuyorsaniz sehir uzakligini sorun etmeyin, para konusunda da ufak bir kredi cekmeyi ya da bir yakininizdan borc almayi dusunun derim cunku eger kotu bir burnunuz varsa revizyon ameliyatlari son sansiniz ve bu sansi sehir uzakligina, maddiyata bakmaksizin kullanmalisiniz.
ya da emre bey ya da baris bey falan butcenizi asiyorsa 1, 1/5 sene para biriktirin ameliyatinizi o zaman yaptirin derim.
unutmayin ne kadar cok ameliyat olursaniz o kadar yipranirsiniz maddi manevi olarak. hem de fiziki yipranma da var bunu da unutmamak lazim.
o yuzden revizyon ameliyatiniza en iyisi en pahalisi olsun ama bu son olsun gibi bakmalisiniz bence

Son düzenleme:
Ben Emre beye revizyon oldum canım albümüm açık ve çok ama çok kötü durumdaydı burnum..Revizyon çok riskli bir ameliyat..Çok iyi bir doktor lazım çok...

çok geçmiş olsun cnm.burnun tabiki de düzelir canını sıkma hiç.bende revizyon ameliyatı oldum emre bey e.çok başarılı bence.şehir dışından gelenler için programları var galiba bi görüş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…