Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yasemincim ben de veli beyi düşünüyorum banada telefonu verirmisin özelden özel sigortam var burun içi ameliyatına faydası olur diye düşünüyorumda bir konuşsam kendisiyle iyi oluremre ilhan revizyon ameliyatlarında başarılı diye duydum ama biraz pahalı.benim doktorumla da bi görüş istersen canım. Boğaziçi tıp merkezi veli aslan. hem fiyatları da uygun.telefonunu istersen onu da verebilirim.
ben de göremiyorum albümü cnmalbümüm herkese açık fakat 100 mesajım olmadığı için albüme yorum yapamıyorum 50 mesajım olmadığı için özelden de yazamıyorum. burdan bana yardımcı olursanız sevinirim özellikle revizyon olan arkadaşlar :2:
albümüm herkese açık fakat 100 mesajım olmadığı için albüme yorum yapamıyorum 50 mesajım olmadığı için özelden de yazamıyorum. burdan bana yardımcı olursanız sevinirim özellikle revizyon olan arkadaşlar :2:
kesinlikle istanbula gidemem
tek kelimeyle bayıldımBen Emre beye revizyon oldum canım albümüm açık ve çok ama çok kötü durumdaydı burnum..Revizyon çok riskli bir ameliyat..Çok iyi bir doktor lazım çok...