Geneli ödem diyor bende de burun deliklerimden biri biraz daha yukarı diğeri aşağıda bana da düzelir dediler. Kalın derili iseniz oturmasi zaman alıyorKonuştum şuan yenı ve ödemli olduğu beklememi ve kımseye gostermeyın dedı böyle şey olur mu asırı üzgünüm para verip yamuk burunlu oldum resmen
İnce deriliyim siz ne zaman ameliyat oldunuz fark varmı düzelme ile ilgili benım hıc umudum yokGeneli ödem diyor bende de burun deliklerimden biri biraz daha yukarı diğeri aşağıda bana da düzelir dediler. Kalın derili iseniz oturmasi zaman alıyor
2 ay olacak kalın deriliyimİnce deriliyim siz ne zaman ameliyat oldunuz fark varmı düzelme ile ilgili benım hıc umudum yok
masaj cok etkiliyor bi kadın yamuk burnunu düzeltmişti2 ay olacak kalın deriliyim
kime ameliyat oldunuz özelden yazar mısınız10 şubat 2024de burun ameliyatı oldum burum kemerli ve sola devıasyon vardı ayrıca genız eti bunlar ıcın estetikle beraber ameliyata karar verdım ama şuan asırı psikolojim bozuldu burhm resmen yamuk sağ burun kanadım çökmüş gıbı bu ameliyatı olan varsa bakabılır mı duzelebılır mu yoksa tekrar mı ameliyat olacagım
Ameliyattan ilk cıktıgımda esıttı delıkler 15 gün sonra degısme oldu umarım duzelır resmen kımseyı görmek konuşmak istemiyorum o kadar etkıledı benımasaj cok etkiliyor bi kadın yamuk burnunu düzeltmişti
Ozelden resim atar mısınız bırde derınız ince mi kalın mı acaba umarım duzelır asırı moralım bozuk şuanInce deriliyseniz 3 ay icinde odemler gidiyor, sonrada pek bi degisim olmuyor, benimde cok buyuk asimetri oldu 7 ci ayimdayim burun ucum yamuk
ameliyatta resmım yok istemekde aklıma gelmedi zaten o acıyla ben cekmıstım bunuBurun öncesi ve ameliyat anındaki fotoğraflarınız varsa onları da atar mısınız, daha sağlıklı karşılaştırma yaparız çünkü şöyle baktığımda garip bir burun görüyorum
Ben ameliyat sonrası asırı sekılde ödem sıslık oldu buz kullanımını çok fazla yapmadım dıye düşünüyorum sola fazla egımlı ıdı ordan çok işlem oldu sol gözüm sağa göre daha fazla silmiştiYeni burun çok aşırı ödemli gibi duruyor, özellikle alt deliklerim ortası çok fazla kalın, delikler küçücük, nostril retainer kullansanız iyi olur sanki, umarım zamanla toparlanır
Bana masaj onermediler yapsam mı emin olamadımmasaj cok etkiliyor bi kadın yamuk burnunu düzeltmişti
Ikı taraflı masaj yapıyorum ama işe yarayacagını pek sanmıyorum bırı yukarda bırı asagıda ne olabılır kı yanı doktor ıcınde çok memnun olanda var olmayanda nasıl böyle bı ısın ıcıne gırdım çok üzüntülüyümBana masaj onermediler
Yamukluk duzelır mı kı sağ burun kanadım yumusacık yukarda şuan ama sol sert ve asagıdaÖdem sökücü iğne var burnunuza onu yapmasını isteyebilirsiniz. Doktorun işine geliyor ödem diyip geçmek mutlaka o iğneden yapmasını söyleyin bir arkadasım oldu ameliyat ona iki kere iğne yaptı doktoru ödem sökücü
Ikı taraflı masaj yapıyorum ama işe yarayacagını pek sanmıyorum bırı yukarda bırı asagıda ne olabılır kı yanı doktor ıcınde çok memnun olanda var olmayanda nasıl böyle bı ısın ıcıne gırdım çok üzüntülüyüm
[/QUOT
Bol bol Yeşilçay ya da ananas tüketin ödem attırıcı iyi gelir kendinizi yıpratmayin daha yeni olmuşsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?