- Konu Sahibi burhaninaysesi
tatlım aldıklarını güle güle kullan...hepsi çok güzel
saol canim benim daha iyileri senin olsun insallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım aldıklarını güle güle kullan...hepsi çok güzel
güle güle kullan..
güle güle kullan canım yenilerini
Kizlar merhaba ben henüz sözlüyüm ve agustos ayinda sözlüm askerden gelecek eylül gibi nisan olacak dügün ne zaman olur bilemem ama 2012 ye kalabilir bana daha cok var ama ben yinede ceyizimdeki esyalari sizlerle paylasmak istiyorum simdilik almanyadan aldiklarimi yüklüyorum ve zamanim oldukca hepsini yükleyecegim insallah,Türkiye de ki ceyizlerim Ankara da oldugu icin resimlerini cekme imkanim yok ama internetten burayada eklerim burasida benim mekanim olsun( gelinligi görenler sasirmasin ilk defa resim yüklüyorum yanlislikla kuzenimin gelinliginide yükledim silemedimde geri kusura bakmayin o ben degilim yani) !!!
şu spiral üçgen ve üçlü beyaz tabakların çok hoş, nerden kaça aldın? takım herhalde?
Ayşe'cim ben de sözlüyüm ve benim nişanım da eylülde olucak, düğünüm de henüz belli değil muhtemelen 2012 de :) ne tesadüfAma benim henüz hiçbir çeyiz hazırlığım yok çok vakit olduğu için.. Senin tüm eşyalarını çok beğendim, güle güle kullan inşallah..
aa evet canim belki ayni senenin gelinleri oluruz ne güzel aslinda benimde pek bi sey yok olanlar hepsi türkiye de bunlar almanyadaki olanlar resmini cekip eklemek istedim sende söyle basla bence canim mesela kücük elektrikli ev aletlerinden baslayabilirsin su isiticisi(kettle) tost makinasi,sac kurutma makinasi...vb ilk önce tek tek basla aldiklarinida buraya ekle resimlerini kendine bir konu ac sonra yavas yavas heveslenip eklemeye devam edeceksin ve neler aldigini ordan kontrol edeceksin böyle cok zevkli oluyor sonra bi bakmissin her seyin hazirdaha iyileri senin olsun canim benim
Ben de nasılsa çok vakit var, nişandan sonra başlarım almaya diye düşündüm. Herşeyin çok çabuk yeni modeli çıkıyo çünki, ondan sonra pişman olmiyim diye biraz son zamanlara bırakmak istiyorum,en azından nişandan sonraya. Ama tabiki yinede çok beğendiğin bişeyi o anda alman gerekiyo aslında, sonradan o kadar içine sineni bulamazsan yıkım olabilir:26:
inşallah ben de almaya başlayınca eklerim resimlerini yorumlaşırız beraber![]()