- Konu Sahibi burhaninaysesi
canım aldıklarını güle güle kullan
tesekkür ederim tatlim cok saol :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım aldıklarını güle güle kullan
geir canım zaten alışverişini türkiyeden yapıcağın için şu an para biriktiyorsundur sanırım ama bide kaliteli olup olmadıklarına bak araştır netten şimdidien canım zorlanmıyasın gerçi o kadar çeşit varki insanın aklı kalıyor şaşırıyor kararsız kalıyo yani
tez zamanda kavuşursubuz inşallah.
insallah canimm insallah zaten biz kavusalimda bunlar sonr olsada olur yavas yavas biter elbet :) evet gercektende burda ceyizlerini ekleyen arkadaslara bakiyorumda cesit cesit gercekten insan sasiriyor![]()
Topiğin hayırlı olsun canım, aldıkların çok güzeller, sen acele etme, madem Ankara'ya gelecekmişsin, paran olduktan sonra çok şey alabilirsin. Hem bende Ankara'dayım sana çeyiz satan yeler hakkında yardımcı olurum canım. Allah tamamına erdirsin..![]()
yani siz kavuşunda gersi bişekilde yapılır inşallah.
ben bile şaşırıyorum yani istanbulda olup farklı şeyler alanlar var bizler için bilgi oluyorr açıkcası.
güle güle kullan canım allah kavuştursun bir an önce sağ salim
oy oy masallah![]()
gülle gülle kullan canim. Nasilsa Türkiye´ye gelin gidecekmissin fazla sey alma canim vatanimizda herseyin en güzeli var hem daha uyguna. Ama burdan yani almanyadanda mesela türkiyede olmayan yada türkiyede pahali olan seylerden götürebilirsin mesela pizza tavasi almissin sanirim türkiyede cok pahali ama cok pratik birsey böyle sey al bence türkiyede bulmayacagin yada türkiyede pahali olan seyler cünkü götürmesi cok zor. Ben türkiyeden yemek takimimi aldim getirdim hem esyalara hem bize eziyet oldu sükür arabayla geldik ama esyaya gercekten eziyet kirildimi yok ama kirilacak diye ödüm kopa kopa getirdim.
cok begendim özenle almıssın herşeyin cok güzel benimde nişanlım askerdeallah kavustursun cnm cey
ze devam rahat rahat al yokken sonra zor olur :)
Hepsi çok güzel, mutlu günlerde kullan canımcım...
Öncelikle allah kavuştursun, sonra ilişkinizi tamamına erdirsin.
Tüm çeyizin güzel, güle güle kullan.
Alınacak ne kadar çok şey var değil mi?
Sevgiler...
amin canim insallah ALLAH im özlem hasret ceken herkesi tez zamanda kavustursun insallah![]()
gercekten mi rozelinda sen bir harikasin canimmmm gercekten yardimci olursan cok sevinirim cünkü tam 4 senedir almanyada yasadigim icin pek bi yer bilmiyorum
Elbette, elimden geleni yaparım canım, ihtiyacın olduğunda bana söyle, yardımcı olurum bebiş![]()