• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burhaninaysesi nin ceyizinden kareler !

geir canım zaten alışverişini türkiyeden yapıcağın için şu an para biriktiyorsundur sanırım ama bide kaliteli olup olmadıklarına bak araştır netten şimdidien canım zorlanmıyasın gerçi o kadar çeşit varki insanın aklı kalıyor şaşırıyor kararsız kalıyo yani
tez zamanda kavuşursubuz inşallah.

insallah canimm insallah zaten biz kavusalimda bunlar sonr olsada olur yavas yavas biter elbet :) evet gercektende burda ceyizlerini ekleyen arkadaslara bakiyorumda cesit cesit gercekten insan sasiriyor :66:

Topiğin hayırlı olsun canım, aldıkların çok güzeller, sen acele etme, madem Ankara'ya gelecekmişsin, paran olduktan sonra çok şey alabilirsin. Hem bende Ankara'dayım sana çeyiz satan yeler hakkında yardımcı olurum canım. Allah tamamına erdirsin..:16:

insallah canimm insallah zaten biz kavusalimda bunlar sonr olsada olur yavas yavas biter elbet :) evet gercektende burda ceyizlerini ekleyen arkadaslara bakiyorumda cesit cesit gercekten insan sasiriyor :66:

yani siz kavuşunda gersi bişekilde yapılır inşallah.
ben bile şaşırıyorum yani istanbulda olup farklı şeyler alanlar var bizler için bilgi oluyorr açıkcası.

Topiğin hayırlı olsun canım, aldıkların çok güzeller, sen acele etme, madem Ankara'ya gelecekmişsin, paran olduktan sonra çok şey alabilirsin. Hem bende Ankara'dayım sana çeyiz satan yeler hakkında yardımcı olurum canım. Allah tamamına erdirsin..:16:

gercekten mi rozelinda sen bir harikasin canimmmm gercekten yardimci olursan cok sevinirim cünkü tam 4 senedir almanyada yasadigim icin pek bi yer bilmiyorum

oy oy masallah :nazar: :nazar:gülle gülle kullan canim. Nasilsa Türkiye´ye gelin gidecekmissin fazla sey alma canim vatanimizda herseyin en güzeli var hem daha uyguna. Ama burdan yani almanyadanda mesela türkiyede olmayan yada türkiyede pahali olan seylerden götürebilirsin mesela pizza tavasi almissin sanirim türkiyede cok pahali ama cok pratik birsey böyle sey al bence türkiyede bulmayacagin yada türkiyede pahali olan seyler cünkü götürmesi cok zor. Ben türkiyeden yemek takimimi aldim getirdim hem esyalara hem bize eziyet oldu sükür arabayla geldik ama esyaya gercekten eziyet kirildimi yok ama kirilacak diye ödüm kopa kopa getirdim.

oy oy masallah :nazar: :nazar:gülle gülle kullan canim. Nasilsa Türkiye´ye gelin gidecekmissin fazla sey alma canim vatanimizda herseyin en güzeli var hem daha uyguna. Ama burdan yani almanyadanda mesela türkiyede olmayan yada türkiyede pahali olan seylerden götürebilirsin mesela pizza tavasi almissin sanirim türkiyede cok pahali ama cok pratik birsey böyle sey al bence türkiyede bulmayacagin yada türkiyede pahali olan seyler cünkü götürmesi cok zor. Ben türkiyeden yemek takimimi aldim getirdim hem esyalara hem bize eziyet oldu sükür arabayla geldik ama esyaya gercekten eziyet kirildimi yok ama kirilacak diye ödüm kopa kopa getirdim.

tesekkür ederim canim daha iyisi senin olsun insallah evet canim haklisin esyalarimi hep ordan alacagim evet pizza tavasi aldim burda uygun fiyata aldim orda pahali oluyor dediler :66:

cok begendim özenle almıssın herşeyin cok güzel benimde nişanlım askerde :( allah kavustursun cnm cey
ze devam rahat rahat al yokken sonra zor olur :)

cok begendim özenle almıssın herşeyin cok güzel benimde nişanlım askerde :( allah kavustursun cnm cey
ze devam rahat rahat al yokken sonra zor olur :)

tesekkür ederim canim cok saol sizide Allah kavustursun tez zamanda insallah...Yavas yavas adim attim canim daha zamanimiz var dügün büyük ihtimalle 2012 nin basinda olabilir ya da 2011 in sonu basladim gerisi gelecek insallah :66:

Öncelikle allah kavuştursun, sonra ilişkinizi tamamına erdirsin.

Tüm çeyizin güzel, güle güle kullan.
Alınacak ne kadar çok şey var değil mi?

Sevgiler...

Öncelikle allah kavuştursun, sonra ilişkinizi tamamına erdirsin.

Tüm çeyizin güzel, güle güle kullan.
Alınacak ne kadar çok şey var değil mi?

Sevgiler...

amin...cok tesekkür ederim Allah hasret ceken herkesi bir an önce kavustursun insallah,evet gercekten alinacak o kadar cok sey var ki simdi basladim ama al al bitmez gözümde muhakkak hep bi eksik olur liste yaptim en ince detayina kadar ordan aldiklarimi siliyorum tek tek :34:

Back
X