Hayır sanki sığır eti olsa çok masum bir yiyecekmiş gibi davranmıyor musunuz, bir yerime kramp girdi. Saçma sapan bir yiyecek küçüklüğünüzde oyuncaklarla ve amerikan filmleryle beynimizde tatlı hatıralar bırakmasından başka bir güzelliği yok.
dün gittim yine yedim
İyi artık kişnersin at gibi
ayyyyy tek eğlencemizBağımlılık yaptığı doğru hele o Steakhouse yok mu
evet haklısın döner için güvercin eti vs deniyordu.At eti haberini geçtim, konudaki steakhoue, whooper menü isimlerine odaklandım, zaten açım.
Ayrıca at eti olmayan fast food ve dönerci zaten yok, sadece yakalanan var yakalanmayan var. Hatta aldığımız kıymalar bile şüpheli.
Şu ana kadar ne eti yedirdiler bize kimbilir, at, eşşek, domuz, kedi
ayyyyy tek eğlencemiz
hadi kızlar bi steakhouse yapalım der yer yer şişerdik okul yıllarında
şimdilerde hepsini yiyemiyorum ay
evet canm kesinlikle bayılıyorummmBen açsam yerim hepsini affetmemama çok güzel değil mi ya Kalorisi çok fena ama.
yok canm olmuyor hiçte valla ben onun tadını başka şeylerde bulamıyorum içine ne koyuyolarsa artık at eti mi eşşek eti mi çin tuzu mudur nedir bilemem.zaten uygun menülerde var 2'liler o kadar pahalı değil.Ne mc donalds ne burger king.. Ağzıma sürmüyorum kaç senedir.. At etiyse ne ala.. Ya domuzsa o yenilenler
Birde video görmüştüm hayvanların leşlerini kıyma yapıyorlardı, sözde mc donalds ama bilemedim.. Yinede o hamburgerlere dünya para verip yiyeceğimize evde kıymaya tuz karabiber ekleyip, iyice yoğurup kalın köfteler yapıp, hazır hamburger ekmeğine koyabilirsiniz, ketçap, mayonez turşu.. Gayet güzel oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?