Whopper menüde at eti
en sevdiğim hep bunu yerim at eti mi yedik şimdi
Whopper menüde at eti
öyleşmiş sözde de amerikada yapan türkiyede hayli hayli yaparAmerikadakilerde değil miymiş ya bizimkilerde de mi öyleymiş?
Merak etme açıklama yapmışlar Türkiye'deki ürünlerde at eti yokmuş tabi yersenWhopper menüde at eti
ikna olmadım ama kendimizi avutalım bariMerak etme açıklama yapmışlar Türkiye'deki ürünlerde at eti yokmuş tabi yersen
http://www.milliyet.com.tr/burger-king-turkiye-den-at-eti/ekonomi/detay/2158436/default.htm
Açıklamada üretilen hamburgerlerin Türk Gıda Kodeksi’ne uygun olduğu belirtildi.
Burger King’ten gelen açıklama şöyle:
Burger King ile ilgili olarak haber sitelerinde yer alan “Burger King hamburgerlerinde ve Whopper menüde at eti olduğunu itiraf etti” haberlerine ilişkin olarak müşterilerimizi doğru bilgilendirmek adına aşağıdaki açıklamayı kamuoyunun dikkatine sunarız.
Türkiye’de TAB Gıda bünyesinde faaliyet gösteren Burger King’in, Türkiye restoranlarında satışa sunulan et ürünlerinin tamamı, yerli ve Türk Gıda Kodeksi’ne uygun şekilde üretim yapan tedarikçilerden temin edilmektedir. Yurtdışında yayınlanan bu haberlerin Burger King Türkiye ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.
Saygılarımızla
Ay ben yerim gene ya. Al bunu attan yaptık ye dese gene yerim. Çünkü pisboğaz olmak bunu gerektirir.
at eti yiyenlere hiç bir şey olmaz .Hayatımda iki kere McDonald's bi kere de Burger Kinge gitmiştim gencken ve iğrenç bulmuştum..... hiç yemem ve yedirmem.. kızım 7 yaşında hala adlarını bilmez Fast food mekanlarinin
At eti yiyen arkadaşlara da geçmiş olsun çok şükür ki saglamsiniz:))
evet göçebe hayatı yaşarken atalarımız hep at eti yermiş at sütü içermişat eti yiyenlere hiç bir şey olmaz .
atalarımızın yiyeceği üstelik.
ben yine de tercih etmem yemeyi.
bir çok etten sağlıklıdır.
at savaşlarda da kullanılan bir hayvan olduğu için mekruh olduğu bilinir .
asıl ahlaksızlık at eti satmak değil,sığır eti diye at eti yedirmektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?