- Konu Sahibi Malta_love
Benimde hakkım yendi burda..Hatun bot göndercem diye parayı aldı benden..O gün bugündür ortalarda yok
Ben şimdi ona yazcam jasom aklmda o hala
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde hakkım yendi burda..Hatun bot göndercem diye parayı aldı benden..O gün bugündür ortalarda yok
Ayy çok şükür beni anlayan biri varmış burda..300-400 e aldığım şeye 20-30 fiyat koyuyorum bazılarının etiketi hala üzerinde kadın diyorki çok pahalı ..ulan sen almışsın 15 e 5 e satıyosun ben almışım 200-300 e heralde 5 e vermicem 5 e vereceğime fakire verir sevap kazanırım zaten..insanlar neden bu kadar basit birşeyi idrak edemiyolar anlayamıyorum..
Hiç kullanılmamış guess çantaya 60 lira fiyat koymuşum pahalı diyor..semt pazarından alınan cantalarla aynı onun gözünde markanın bir değeri yok kendide anlamadığı için..
Etiketi üzerinde 410 tl yazan Beymen ceketi 70 e veriyorum adam cok pahalı diyor :)
Aynı Tatlım bende de muhabetler..Marks & Spencer Ceket koymuşum 1 yada 2 kullanılmış diye..yazmışım 45 tl...oooo çok pahalı bu diyorlar... Marks &
Spencer'a 1 girse 45tl ye çorap alamaz.. ama nerde bu idrak O yüzden topiği kapatıyorum..Hayrına vericeğim..Kimin parası ,kimin duası demişler... Dua bana paradan daha önemli...
Ben şimdi ona yazcam jasom aklmda o hala
Boşver Bitanem ben helal etmedim o parayı zaten..Olayda ordaki 3 kuruş değil..Çıkardım deyip beni kargo peşlerinde koşturup,kendisinin burdaki hesabına 1 daha giriş yapmaması oldu...Bilmiyorum ne yerine koymaya çalıştı beni...İnsanız başımıza hertürlü şey gelebilir..Gidemeyebiliriz kargoya falan..ama burdan 1 mesaj atmak çok zor olmamalıydı...
Canım o üye herkimse en azından memnuniyet topiğine yaz başka arkadaşlarında canı yanmasın yazık gercekten cok zor durumda olup ihtiyacı icin ucu ucuna para gönderenlerde olabiliyo yazık
Boşver Bitanem ben helal etmedim o parayı zaten..Olayda ordaki 3 kuruş değil..Çıkardım deyip beni kargo peşlerinde koşturup,kendisinin burdaki hesabına 1 daha giriş yapmaması oldu...Bilmiyorum ne yerine koymaya çalıştı beni...İnsanız başımıza hertürlü şey gelebilir..Gidemeyebiliriz kargoya falan..ama burdan 1 mesaj atmak çok zor olmamalıydı...
Ayy çok şükür beni anlayan biri varmış burda..300-400 e aldığım şeye 20-30 fiyat koyuyorum bazılarının etiketi hala üzerinde kadın diyorki çok pahalı ..ulan sen almışsın 15 e 5 e satıyosun ben almışım 200-300 e heralde 5 e vermicem 5 e vereceğime fakire verir sevap kazanırım zaten..insanlar neden bu kadar basit birşeyi idrak edemiyolar anlayamıyorum..
Hiç kullanılmamış guess çantaya 60 lira fiyat koymuşum pahalı diyor..semt pazarından alınan cantalarla aynı onun gözünde markanın bir değeri yok kendide anlamadığı için..
Etiketi üzerinde 410 tl yazan Beymen ceketi 70 e veriyorum adam cok pahalı diyor :)
Yazdmki boşver hakediyor ama çok ayıp ya
Canım zaten geçen ayın 27 sinden beri gelmiyor buraya..Gene de oraya yazayım ben..Özellikle sırf burda satış yapmak için açılan yeni hesaplarda dikkatli olunması açısından....
Ay sorma valla bende parfüm satıyorum. Yani artık en ucuz 60'a indiriyorum çünkü ben zamanında ona 300 lira bayılmışım. Bide kalkıp hala pazarlık yapan var. Orjinal mi diye soruyorlar bide. 60 liranın altına ineceksen git çakma al zaten değil mi ama..orjinal eşyalarda pazarlık yapan bayanlar hiç hoşuma gitmiyor
kurunun yanında yaş da yanıyor işte ben burda yeniyim 2 satış yaptım daha,nasıl alacağız yazanlara parayı yatırdığınız an kargoyu verip takip numarasını yolluyorum yazıyorum ve bidaha dönmüyorlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
zaten birisi satış yada takas için 2-3 taneden fazla parfüm koyuyorsa buraya ve doluya yakınsa kesin çakmadır ve bu işin ticaretini yapıyordur.hiç kimse dopdolu olan 7 tane parfümünü koymaz buraya
Çünkü diğer başlıklarda semp pazarlarından alınan parfümler 20 ye satıldığı için 60 onlara enayilik geliyor :))) cidden çok komik orjinale 60 vermek enayilik geliyor çakmaya 20 lira vermek akıllılık :))
Ben burda çok ilginç insanlar gördüm ancak geçen günkü 30 liralık şeyi çok pahalıymış bana 5 e ver bak ben vakkoromaları bile 5 e satıyorum diyen kadar yüzsüzünü terbiyesizini hiç görmemiştim :))) küfür edicektim zor tuttum kendimi valla :))))
Canım Kusura bakma..Ben orda dikkatli olun diye yazma sebebim...en azından 1 telefon,1 adres alınsın diye..
Boşver kuzum banada denk geliyor ama görmezden geliyorum.. Aynen çakmaya 25 tl verirler ama orjinale 60 çok...alışverişe ayıracak 60 liran yoksa zaten orjinal parfüm senin neyine yani. bide orjinal mi diye sormuyorlar mı öldürcekler beni..
bi keresinde calvin klein euphoria da denk gelmişti öyle. 50 ml 40 tl diyorum.. gelmiş bana pahalı ya ben nette 110 abuldum diyor. ee banane yani değil mi ama kaldı ki 50 ml 40 liraya veriyosam 100 ml 40+40 tan 80 yapıyor yine arada 30 tl fark var.. ben napıyım 20 liraya mı satayım orjinal parfümü. sonra tersleyincede kavga çıkarıyor muamelesi yapıyorlar.
Ay bide durumum yok ben buna bu kadar veremem diyenlere nedersin sanki benden alışveriş yapmak zorunda? Bende kesenize uygun ürünler bulmanız dileğiyle diye sepetliyorum...arkadaşım durumun yoksa paran yoksa niye benle 4 ürünün pazarlığını yapıyosun otur oturduğun yerde yapma alışveriş...acıtasyon yaparak etiketi üzerinde ürünü alıcak...bir insan kendini bu konuma nasıl düşürür inanamıyorum..
Hakkaten 50ml euphoria 40 sana pahalıysa orjinal parfüm senin neyine?
Bitane tip var eminim çoğu kişi kimden bahsettiğimi anlıcak böyle cicimli micimli süslü cümleler kurarak istisnasız tüm topiclere yazıyor 80 lira tutmuş ürün için 25 e ver alayım diyor...hiçbişey aldığıda yok sanırım böyle pazarlık yaparak kendini iyi hissediyor sırf onun gıcığına artık dalga geçiyorum onla :))) normalde herkese yqpacağım indirimide yapmıyorum...pahalıysa gidip kesene uygun ürün bulacaksın benim başlığıma gelip üstüme denettirip fiyatlarda yazıyor markalarda yazıyor ondan sonra kalkıp ayyy bu pahalıymış bana ne demek...sanki silah dayadım 5likler varken gelin benimkilerden alın diye ...bazıları sırf hasetinden böyle başlıklara bilerek negatif şeyler yazıyolar banada bitanesi denk gelmişti aldı ağzının payını oturdu :))
hahahahha canım ben tanıdım o kişiyi.. geçen bana uğradı
aynı kişiden bahsediyoruz..
80 liralık ürün alıntılıyor sonra hepsini 20'ye istiyor bide utanmadan kuzumlu, cicimli yazıp
bende hiç dönmüyorum zaten fiyatı yazıp geçiyorum daha sonra alacak mısın falan yazmıyorum.
çünkü sadece yazmak için yazdığı çok belli.
sanki pazar malı satıyoruz 5 liraya vercez tövbe tövbe