- 13 Aralık 2022
- 7.759
- 7.395
- 28
- Konu Sahibi kirmizi puantiye
Aaa yazıyorum yine yoksunuzHaber versene gelelim. Tek başına oturup oturup kalkıp gidiyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa yazıyorum yine yoksunuzHaber versene gelelim. Tek başına oturup oturup kalkıp gidiyosun
Bildirim gelmiyor ki bana bile gelmiyor. İlk sayfadakileri kopyala komple etiketleAaa yazıyorum yine yoksunuz
Şimdi çoktım kuzum okuldan valla yoruldum bugün çok. Bitlisdteyim kuzum ben doğu görevi yapıyorumtweeetyyy canım nasıl geçiyor okulda gunleriiinn bu hafta basladı artık okullarımız... kolaylıklar dilerim canımmm
Anladım canm şimdi artık eve geciyorsun ya dinlenirsun Zuhal Topal baslicak onu izle ful enerjiŞimdi çoktım kuzum okuldan valla yoruldum bugün çok. Bitlisdteyim kuzum ben doğu görevi yapıyorum
Geldim kuzum 10 dk evim çok şükür. Ama kendimi bitmiş hissediyorum. Yatcam attık eşim halletsin yemeği. Ona da çok yük oluyor bir de köpeğimiz var onu da gezdiriyor. Evi topluyor. İsyan bayrağını çekecek yakındaAnladım canm şimdi artık eve geciyorsun ya dinlenirsun Zuhal Topal baslicak onu izle ful enerji
Biseyy olmazzz ben benimkine yaptırıyorum her işi şimdi şimdi az buçuk yapıyom Rabbim herkesin gönlüne göre versinGeldim kuzum 10 dk evim çok şükür. Ama kendimi bitmiş hissediyorum. Yatcam attık eşim halletsin yemeği. Ona da çok yük oluyor bir de köpeğimiz var onu da gezdiriyor. Evi topluyor. İsyan bayrağını çekecek yakında
Amin kuzum inşallahBiseyy olmazzz ben benimkine yaptırıyorum her işi şimdi şimdi az buçuk yapıyom Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Burası iyice soğudu. Gerçi cam da açıktı ama ev 23 küsür dereceye düşmüşBende şimdi eve döndüm buradaki hava müko ne sıcak ne soğuk
Dünden ve önceki günden kalanlarSelam kızlar neler yapıyorsunuz bugün akşam ne yemeğiniz var
Benimde dünden pilavım var yanına yine bi tavuk Dün tavuk yapmıyım dedim bi kere de akşam yine tavuk aldı geldi fırına attırdı tavuksuz gün geçiremiyoruzDünden ve önceki günden kalanlar
Genel olarak yemek yapamıyorum bu akşam da balık alırız dışarıdan dedikSelam kızlar neler yapıyorsunuz bugün akşam ne yemeğiniz var
Siz hamişsiniz yormayın kendinizi en güzeli dışardanGenel olarak yemek yapamıyorum bu akşam da balık alırız dışarıdan dedik
Yaparsak sarmasıııı dolmaaaKızlar bence buradan her akşam yapacağımız yemekleri konuşalım çünkü ben bulamıyorum etsiz kıymasız tavuksuz yemek önerilerinize açığım
Zeytinyağlı dolmaKızlar bence buradan her akşam yapacağımız yemekleri konuşalım çünkü ben bulamıyorum etsiz kıymasız tavuksuz yemek önerilerinize açığım
Sebzeleri doğrayıp hafif yağlıyorum airfrydan çıkıp bşraz soğuyunca yoğurtluyorum güzel çok hafif oluyor Özellikle kabak yeşil biber ve kapya biberYaa kızlar airfryer tarifleriniz var mı ben pek bir şey yapmıyorum patates köfte tavuk hariç sanki boşuna alınmış gibi varsa tarifleriniz alırım en azından az yağlı