burda dergileri ariyorum ozellikle dikis konulu ve mutlaka patron ekleri olmali

semayayu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
658
57
68
43
Baslikta da belirttigim gibi dikis dergeleri ariyorum. Burda dergisini tercih ederim. Turkce olmali. Patron ilaveleri de olmali

Baslikta da belirttigim gibi dikis dergeleri ariyorum. Burda dergisini tercih ederim. Turkce olmali. Patron ilaveleri de olmali
Dikis ve orgu seklinde vardi annemin. Burda nin ama gazeteden kuponla almisti. Olur derseniz sorarim

fiyat ne dusunuyorsunuz bunlara. ozellikle dikis olan icin. ayri ayri fiyatlandirirsaniz sevinirim

Fiyat ne dusunuyorsunuz ozellikle dikis icin olani soruyorum. Ayri ayri da foyatlandirirsaniz sevinirim

tığ: 280 sf - 15 tl
dıkıs: 392 - 25 tl
burda: 224. sayfa - 10 tl
örgü: 350 sf - 20 tl

eger hepsını dusunursenız fıyatlar daha farklı olur. tek tek bu sekılde. hıc kullanmamıs.

tığ: 280 sf - 15 tl
dıkıs: 392 - 25 tl
burda: 224. sayfa - 10 tl
örgü: 350 sf - 20 tl

eger hepsını dusunursenız fıyatlar daha farklı olur. tek tek bu sekılde. hıc kullanmamıs.
Esasen sadece dikis olanla ilgileniyorum. Netten baktim bu kitap kargo dahil 40tl. Fiyati guncellemeyi dusunurseniz tig icin olanin icinden bikac resim gormek isticem

Arkadaşim Burda dergisine abone ol bence.Senelik toplu odeme daha uyguna geliyor. 70 80 lira falan yanilmiyorsam.

Arkadaşim Burda dergisine abone ol bence.Senelik toplu odeme daha uyguna geliyor. 70 80 lira falan yanilmiyorsam.
Su an burda dergilerinin fiyati 7-8 tl gibi. 2-3tlye Kadikoy'de eski sayilari var. Belki bi sure ilgilenip alip simdi yuzune bakmayanlar varsa degerlendireyim demistim. Tesekkurler arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…