ayrıldığın sevgilinin Türkiye de olması seni oradan soğutmuş.. hala içinde ona karşı bir umut var o yüzden Türkiye ye gelmeyi normalden daha fazla istiyorsun
yalnızlığını bir hobi edinerek gidermeye çalış, mesela bir dans kursuna git, veya bir müzik aleti çalma kursuna git.. yani sevdiğin veya sevebileceğin bir şeylerle uğraş
böylece hem bir arkadaş çevren olur hem de zaman daha çabuk geçer
yaş 19 !! sevmek için de sevilmek için de çoooook vaktin var
asil sorun sevgilinden ayrilmak olmus bence. Turkiye'ye degil, O'na donmek istiyorsun sanki. neden yabancilarla arkadas olmak istemiyorsun?
evde sıkılmazsın aslında. kitap, müzik, film, puzzle, hobi, spor vs vs bir cok sey yapabilirsin. makyajda kendini geliştirebilirsin, yabancı dil öğrenebilirsin. sinemaya, tiyatroya, baleye gidebilirsin. ozellikle sinema sıkıldın mı çık git. zaten ısıklar kapanınca herkes yalnız orda. acık konusayım yurtdısında olmak isterdim bir de sunu ogrenmek ıstıyorum. yabancılarla anlasamıyorum diyosun nasıl yanı, neye uyum saglayamıyosun, onlar mı senı anlamöıyorlar? yoksa daha once hıc cabalamadın mı onlarla arkadaslık kurmaya? unıxversıte zaten relax ortam kime kime dum duma. derslerine gir. vs vs vs :) atıyorum de ki kendine hangı ulkedsin bilmiyorum ama ben buranın altını ustune getırecek kadar gezecegım. hiç gormedigin yrler vardır illa ki? kurslara git, tenıse basla, spor salonuna git vs
yapacak cok sey var su hayatta...
genceciksin yasa, gor, tad...
canim, ogrencisin, en fazla arkadas secenegin olan donemdesin. kimse yok diye kendini kapatmissin ama mumkun degil bu, mutlaka vardir birileri yani eger avrupa ulkesiyse. uzakdogu afrika vs biraz daha fazla oluyor kulturler arasi ucurum.
Hayatta hiç kimseyi kendi merkezine koyma..kendini sev ve kendinle barışık ol..yaşın daha 19 bu guzel yaşlar bir daha geri gelmeyecek kendine haksızlık yapma..Bir insan kendiyle barışık halde olursa, kendini sevip kendine değer verirse o insan heryerde herzaman mutlu ve huzurlu yaşar.. mutlu olmak için bir bireye,bir eşyaya veyahut bir mekana gereksinim hissetme..insan kendi kendiyle bile yetinir mutlu olur evelAllah.. Okuluna odaklan,derslerine sıkı çalış..onunde çok daha guzel yılların var yolun bahtın açık olsun canım..
Avrupa ulkesi ama yine de sorun oluyor en basiti ben yabanci sarkilari sevmem yabanci kanallari izlemem. hep Turkce kitaplar okurum. Gecen gun sinifta yeni cikan bi tv programi hakkinda konusuyorlardi herkes bisey diyor ben hicbisey anlamadim oyle sus pus kaldim biraz da benim yapimdan kaynaklaniyor yurtdisinda yasamasi gereken en son insanim bence
Bende ona uzuluyorum daha 19 yasindayim belki omrumun en guzel gecmesi gereken yillari bu sekilde geciyor yazik oluyorhaklisiniz birdaha kimseyi hayatimin merkezine koymicam simdi o kadar zaman gecti hala o boslugu dolduramiyorum ben 2 sene 2 gun gibi gecse bir an once ona yakin olsam diyorum her planimin icinde o var. cok tesekkur ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?