Burda anne olmuş bilgili kişilerin yardım etmesini istiyorum lütfen görüpte geçmeyin

llavinya__

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
77
7
6
25
Nolur yargılamayın birdaha aska böyle birşeye kalkışmam ama bu korkuyu nasıl atlatıcam bilmiyorum en son adetim 10 ekim ve 35 gün sonra 13 kasımda oldu sevgilimle 5 aralıkta sürtünme yolu ile ilişkiye girdik boşalma olmadı an zevk suyundan korktum ve 23 saat sonra ella içtim ilişkiden 9 gün sonr gebelik testi yaptım ertrsi gün adet oldum en son adetinin başlangıcından 34.gün oldum ama 5 gün sürmesi lazımken 3. Günden sonra az geldi 3. Gün yine test yaptım 12. Gün negatif çıktı sonra 17. Gün bidaha yaptım negatif çıktı yurtta kaldığım için çok kilo almıştım ama göğüslerim çok büyüdü sanki acıyo gibi hissediyorum alıntım oluyo hamile olabilir miyim nolur yardım edin

İmkanı var mı yahu :)) şükürler olsun bütün değerlerimiz normal fakat buna rağmen 6 aydır deniyoruz tutturamadık :)) bu ay yumurtlamamı doktor tAkip etti ona rağmen tutmad:)) öyle kolay değil tatlım korkma

Abla gerçekten mi yüzde birlik ihtimal bana gelir diye çok korkuyorum daha 18 yaşındayım bir hata yaptım bedelini ödüyorum ama artık bu strese dayanamıyorum

Hamile değilsin ama takıntı yapmışsın
Üzerine 10 adette görsen aklında hep aynı soru olacak
Bir doktora gitte rahatla bari

Hayır canım sperm yoksa bebiş nasıl olsun :) Üstelik ella hapını almışsın testler de negatif , keşke bebiş bu kadar kolay olsa :)
Hem sperm yok hem sürtünme yoluyla :) yani eğer o yüzde birlik bu şekilde oluyorsa bizler çalışmayı bırakıp sürtünme yoluna geçelim (bu cevabı elifkbr a yazdım biraz mizah yaptım:) ) bu kısım soru soran arkadaşa üstüne adet görmüşsün ertesi gün hapı içmişsin. Zevk suyuyla hamile kalınma ihtimali var ama tam birleşme olması lazım yani içine girip dışına boşalması lazım ki tam içine bile boşalsa ertesi gün hapı içmişsin %1 lik ihtmalide yok etmişsin. Hep aynı şeyi soruyorsun sana herkes olmaz demiş hala beni bulmaz değil mi diyorsun. Kimse kimseyi yargılama hakkına sahip değil ama madem korkuyorsun o zaman korun. Sürtünmeyle sevişiyorsan da korun böylelikle korkmazsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…