- Konu Sahibi Burcuxoxzge
Kızlar biliyorum sözümü tutmam zaman aldı a.s Ama ya eksiklerim bitmediğinden yada ne bileyim beni sürekli merak etmenizin egomdaki yarattığı tatlı gıdıklamadan ötürü bir türlü elim resimleri eklemeye gitmedi:kedi: Maluum artık her şeyimi görmüş olacaksınız.
nişandı nikahtı düğündü evdi derken hiç bir gizemim kalmayacak yahu :roflol:
Şaka bir yana KK daşlarımla paylaşmak güzel dostlarıma evimin kapılarını net ortamındanda olsa açmak çok hşuma kaçıcak zemuszemus
Bir çoğunuz için fazlasıyla sade ama tayinci adam olup birde sade ve modern tarzdan hoşlanan kişiliklerimiz bir araya gelince ancak böyle bir şey çıktı...
Henüz televizyonumuzu almadık. marka konusunda kararsızlığın neticesinde şimdilik bu bıcırıkla idare ediyoruz. ayrıca kızlar en çok beklememmin sebebi yatak odasına başlık almadık ayak ucunu daraltmasın diye. oraya stekırdan yatak başı modelleri var onlardan alıcaz ama sabırsızlık ettiniz :roflol: yatak başımı, avizelerimi ve banyo sepetimi göremeyeceksiniz :roflol:
Bizde çok sıcak umarım aynı sıcaklığı sizde hissedersiniz...:1hug:
Malum marmariste ki evlerin hepsinin küçük ve yazlık tipte oluşunu dikkate alarak incelemenizi rica ediyorum :roflol:
hepini şimdiden kocaman öpüyorum...
mektup gibi oldu yaw :roflol:
salonla başlayalım kızlar
henüz dolduramadığımız şaraplığımız kaydirigubbakcemile3
salon balkonum; fesleğenlerim (adı sivri) ve acı biberim( adı tatlişko. acı biber diyince kalbi kırılıyorda)
burdan servis penceresnden mutfağa geçiyoruz arkadaşlar.
ve arkadaşlar koridorum her iki yöne doğruda çektim...
ve yatak odama doğru yoll alıyoruzzz
şimdide yatak odasına sığmadığı için yan odaya koyduğumuz ve bu yüzden vazgeçtiğimiz oturma odamız. artık giyinme odası oldu ve misafir yatakımız var burdaaaazemuszemus
son olarakda sıra banyoda kızlar...
hadi bakalım iyi seyirler kızlar.... :lepi:
SAYFA 33 DE YENı EKLENTıLER VARRRRR
nişandı nikahtı düğündü evdi derken hiç bir gizemim kalmayacak yahu :roflol:
Şaka bir yana KK daşlarımla paylaşmak güzel dostlarıma evimin kapılarını net ortamındanda olsa açmak çok hşuma kaçıcak zemuszemus
Bir çoğunuz için fazlasıyla sade ama tayinci adam olup birde sade ve modern tarzdan hoşlanan kişiliklerimiz bir araya gelince ancak böyle bir şey çıktı...
Henüz televizyonumuzu almadık. marka konusunda kararsızlığın neticesinde şimdilik bu bıcırıkla idare ediyoruz. ayrıca kızlar en çok beklememmin sebebi yatak odasına başlık almadık ayak ucunu daraltmasın diye. oraya stekırdan yatak başı modelleri var onlardan alıcaz ama sabırsızlık ettiniz :roflol: yatak başımı, avizelerimi ve banyo sepetimi göremeyeceksiniz :roflol:
Bizde çok sıcak umarım aynı sıcaklığı sizde hissedersiniz...:1hug:
Malum marmariste ki evlerin hepsinin küçük ve yazlık tipte oluşunu dikkate alarak incelemenizi rica ediyorum :roflol:
hepini şimdiden kocaman öpüyorum...
mektup gibi oldu yaw :roflol:
salonla başlayalım kızlar

henüz dolduramadığımız şaraplığımız kaydirigubbakcemile3

salon balkonum; fesleğenlerim (adı sivri) ve acı biberim( adı tatlişko. acı biber diyince kalbi kırılıyorda)

burdan servis penceresnden mutfağa geçiyoruz arkadaşlar.

ve arkadaşlar koridorum her iki yöne doğruda çektim...

ve yatak odama doğru yoll alıyoruzzz

şimdide yatak odasına sığmadığı için yan odaya koyduğumuz ve bu yüzden vazgeçtiğimiz oturma odamız. artık giyinme odası oldu ve misafir yatakımız var burdaaaazemuszemus

son olarakda sıra banyoda kızlar...

hadi bakalım iyi seyirler kızlar.... :lepi:
SAYFA 33 DE YENı EKLENTıLER VARRRRR
Son düzenleme: