- Konu Sahibi Burcuxoxzge
ben ömrümde hayatımda böle renkli bi nikah böle renkli bir çift görmedim yaa.. bayıldım bayıldım resmen. ömür boyu mutlu olun. bebeğiniz de hayırlı olsun inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay ne kadar ttalısınız:86:
ilk defa böyle bir nikah gördüm
çok değişik ve güzel olmuş
ömür boyu mutluluklar diliyorum:)
çokk sekersınız..hamıleymıssın şimdi hayırlı olsun..
masallah cok eglenmissn.. ne$li oldugunz yüzünüzdn belli oluyor..
Insallah ömür boyu böyle güler eglenirsnz birlikte
bu çok güzel bir haber burcucum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
ben ömrümde hayatımda böle renkli bi nikah böle renkli bir çift görmedim yaa.. bayıldım bayıldım resmen. ömür boyu mutlu olun. bebeğiniz de hayırlı olsun inş
ilginç olmuş tebrikler mutluluklar:)
gülen yüzünüz hep daim olsunnnn
Allah bir ömür boyu mutlu etsin...
rabbim nesenizi huzurunuzu bozacak nedenleri ortadan kaldrsin bi omur boyu mutluluklar
Harika bi fikir ya, mutluluklar dilerim :)
sağol tatlımmmnikah çok güzel olmuş eğlenceli çift diye ben buna derim işte :81:
aminn canımm en az benim kadar mutlu bir yuva nasipetsin rabbim isteyen herkeseesüpersinizzzz yaaaa bisikletli resimlere bakarken topitoplu şekerlerinize bakarken allahım banada böyle özgür ruhlu yüzlerde tebessüm uyandıran bi ilişki ve mutluluk nasip et dedim
mutluluklar canım..
bir ömür boyu mutluluklar :))
çokkk tatlıı bir yorum bayıldımmmm ilk bebişimide kucağıma aldımmmmnikahının üzerinden 3. yıl geçiyo ama yorum yapıyım bayılıyorum sana ya renklisin tatlısın inşallah çok çocuklu çok çatlak neşeli fıstık bi yuvan olur ömür boyu sürer amin
teşekkürler kuzummçok yaratıcı bir fikir tebrik ederim. mutluluklarrr
harikaa gorunuyorsunuzz... her detay super resımler cok guzel.. mutluluklar dılerım...
fikre bayıldım...!
hayırlı olsun canım... mutluluklar
harika bayıldım :)))