Burcunuza Göre En Uygun Eş :)

ayy canım bende küslüğe hiç gelemem Allah yardımcın olsun

ben yay sevgilim koç :)) kesinlikle doğru tespit :))

KOÇ
En uygun es : YAY
Koç ile Yay'in yasayacagi ask masala benzer. ilgi alanlari birbirlerine yakindir. iyi arkadas ve müthis sevgili olurlar.
Uzak durun : Yengeç Oglak Terazi

YAY
En uygun es : KOÇ
Birbirlerine çok benzerler. Ayni ilgi alanlarini paylasirlar. iyi arkadas ve sevgilidirler. Aralarinda asla büyük sorunlar çikmaz.
Uzak durun : Basak Balik ikizler

BALIK
En uygun es : BOGA
iliskileri sakin ve güçlüdür. Birbirlerini tamamlarlar. Boga Balik'in hayallerini gerçeklestirir Balik da Boga'ya anlayis sevgi ve ilgi verir. Uyumlari ömür boyu sürer.
Uzak durun : ikizler Yay Basak

Ben balık sevgilim İkizler 4,5 yıldır birlikteyiz arasıra sorunlar yaşasakta uyumluyuz yaaa...:)))

çok doğru yaaa.... ben yay ım. koçlarla gerçekten çok iyi anlaşıyorum. balık tan çok korkarım çünkü onları hiç anlayamıyorum, onlar da beni... ikizler de onun gibi bi şey..

yok yokk doğru değil sevgilim boğa ben akrep uzak durun diyor biz uzun zamanlardır beraberiz

bu direk güneş burcu ile alakalı değil ki
haritanızda 7. evinizde olan gezegenleriniz de önemli hemde çok
ben ikizlerim 7. evimde venüs ve güneş var
güneşler aslan güya, asıl burcumuza göre de aslanla uyumluyum ama yaşadıklarımdan bir aslanla yapamayacağımı anladım ve aslanları sildim
venüste boğa ve teraziyi temsil ediyor
ben boğa olanını seçtim iyiki seçmişim şükür

yengeçim. oğlaktan uzak durmaya kesinlikle katılıyorum. fakat yani şunca yıl karşıma bir tane bile başak çıkmadı yahu.

Kesinlikle katılıyorum.. Ben yay burcuyum. Hayatımda çok büyük iz bırakan iki erkek oldu. İkisi de koç burcuydu. Hatta ikisi de aynı gün doğmuştu.. :)

kova akrep kesinlikle anlaşamaz bunu yazan astrolojiden anlamıyor herhalde su ve toprak elementleri iyi anlaşır hava ve ateş elementleride iyi anlaşır bunun dışında mars venüs uyumu yükselen ay uyumu güneş uyumu önemlidir yıllardır insanlara dogum haritası bakıyorum ve bunu yanlış buldum ayrı dünyalarda yaşarlar kova ve akrep.

bazıları gerçekten doğru geldi ama bazıları ise bir o kadar şaşırtıcı.
kova-akrep arasında çekim olduğu kesin. bazı ilgi alanları da birbirine benziyor. birbirleriyle sıkılmadan vakit de geçirirler. ama karakterleri epey farklı. eski erkek arkadaşım kovaydı. anlaşıyorduk farklılıklardan rahatsız olmuyorduk. kimse kimseyi değiştirmeye çalışmıyordu. belki de ondan iyi gidiyordu. mantıklı düşünmemiz gereken konular yüzünden bitirdik. harbiden ortak karakter yönümüz epey azdı. ama yaşanması gereken bir ilişkiydi. ayrılınca bile trip atmadık birbirimize. karşılaşınca iki yabancı gibi olmuyoruz. bitti mi bitti ama kötü bir bitiş olmadı. yolu açık olsun: )

BASAK
En uygun es : OGLAK
Mantiga dayali bir iliski kurarlar. Huzurlu ve mutlu bir iliskileri vardir. Birbirlerini rahatlatirlar.

Ben başak eşim oğlak bu duurm kesinlikle doğru :)

OGLAK
En uygun es : AKREP
Aralarindaki iliski güçlü bir temele sahiptir. ikisi de mutlu bir aile kurmayi amaçlar. Cinsel uyumlari da çok iyidir.

bence bunda hata var eşim oğlak olduğuna göre anlaşabildiği burç benim burcum yani başak olacaktı : ))))

YENGEÇ
En uygun es : BASAK
iliskide güven arayan bu ikilinin evde vakit geçirmeyi sevmesi ve sevecenlikleri onlari bir araya getirir. Birbirlerine sadik kalirlar.
Uzak durun : Koç Terazi Oglak

Ben yengeç sevgilim de başak burcu. çok doğru gibi görünüyo aslında ikimizde tam bi evcimeniz :97:

akrebe en iyi eş yengeç oluyor genelde. Ayrıca balıkta olabilir üçü de su grubu ve anlaşabilirler. Akrebe akrep burcu biraz zor olabilir, Yengeç burcuna da akrepten sonra, boğa ve oğlak olabilir diye biliyordum . Ama ben akrep ve yengecin aşkından yanayım her zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…