- 21 Temmuz 2008
- 778
- 1
-
- Konu Sahibi esmergirl356
Doğruluk payı vardır elbette ama bu çizelgeye göre aşık olacak ya da ayrılacak halimiz yok herhalde.
Benim burcum Koç, abimin de Yay. Kardeş olmamızdan da öte çok iyi anlaşırız, ona bir nevi erkek kardeş olurum bazen, o da bana abla. O yüzden sevgililik anlamında da illa ki bir katkısı vardır.İstemişimdir aslında bazen bir Yay erkek arkadaşım olsun diye ama erkek arkadaşım Koç, ne yapalım? :44: Şaka bir yana, ben Koçumla çok mutluyum çok şükür.
Bazen iki ayni burç birbirini çekiyo derler, demekki sizde oyle olmus... Allah mutlulugunuzu daim etsin tatlim
Bu arada kizlaaar :)) ben Baligiiimmbabam boga onunla genelde iyi anlasiriz.. eski sevgilim basakti ve gerçekten anlasmazliklar oluyodu bazzennn
Aranizda Balik kocasi veya sevgilisi Boga olanlar var miii ??? nasil anlasiyosunuz peki ??
Çok teşekkürler.İnşallah bir ömür sürer.
Benim de yükselenim Balık, burcumla oldukça ters, o yüzden bazen sıkıntı çıkarmıyor değil.
oğlak=akrep mi? bnm bildiğim boğa'ydı..
Insa'Allah cnim
eet galiba koç ile balik çok uygun burç degiller.. :/ daha duygusal olabilirsin belki..
Ben aslan burcuyum eşim başak burcu :) ama çok iyi anlaşıyoruzHani burçlara inanmıyo değilim ama çokta ilgisi yok sen karşındakini karşındaki seni anlayıp özellikle de dinledikten sonra zaten ister istemez anlaşıyosunuz :)
iKiZLER
En uygun es : ASLAN
iki burcun arasindaki müthis uyum hemen fark edilir. Kolay samimiyet kurarlar. Ufak sorunlar onlarin arasina giremez. Asklari bir ömür boyu sürer.
Uzak durun : Basak Balik Yay
Ben de İkizler'im eşim Aslan
gerçekten maaşallah diyeyim ufak sorunları tınlamayız bile küs kalmayı sevmeyiz çok şükür
İnşallah bir ömür sürer aşkımız kocişimleee...