Anket Burcunuz?

Burcunuz?

• Koç

OY: 63 8,2%
  • Boğa

OY: 60 7,8%
  • İkizler

OY: 64 8,3%
  • Yengeç

OY: 94 12,2%
  • Aslan

OY: 76 9,9%
  • Başak

OY: 67 8,7%
  • Terazi

OY: 60 7,8%
  • Akrep

OY: 64 8,3%
  • Yay

OY: 61 7,9%
  • Oğlak

OY: 49 6,4%
  • Kova

OY: 50 6,5%
  • Balık

OY: 63 8,2%

• Ankete Katılan
    771
Koç burcuyum zemuszemus

Lider ruhluyum

Hemde büleyimmmm sositososito

Koç burcunda doğan bir kadın da tıpkı o burcun erkeği gibi, enerjik, cesur, kıskanç, tatlı, cazibelidir. Ayrıca kendilerine has çok özel bir çekicilikleri vardır. Gelelim bu müthiş kadının özelliklerine... Bir kere Koç kadını ihtiraslıdır. Özel hayatında da, işinde de... Dolayısıyla bu kadın yaptığı iş ne olursa olsun, yükselmeyi kafasına koymuştur. Hiçbir Koç kadını için çalışma hayatı, sadece biraz para kazandıracak ve onu oyalayacak bir yol sayılmaz. Bu kadın yükselmeyi, başarılı olmayı, hatta alanında ün kazanmayı ister. Genellikle de bunu başarır. Mevki sahibi kadınlara baktığınızda genel olarak onların birer Koç kadını olduğunu fark etmeniz işten bile değildir.

Ancak bu söylediklerimize bakarak, Koç kadınının sıkıcı ve işten başka şey düşünmeyen biri olduğunuzu düşünmemelisiniz. Koç kadını zeki, neşeli ve eğlencelidir. şahane espriler yaparak ortamı yumuşatmayı iyi bilir. Arkadaşlarına da düşkündür. Onların sorunlarıyla ilgilenir, ayrıca onlara karşı fazlasıyla cömert davranır.

Ve daha fazlası için :jeyyar: şutarafagitti

akrebim,hemde hem ana burç hem yükselen........varsa anlayan alayım yorumları...nasıldır,ne olur sonu..... :)))

gururla söylüyorum.....ikizler.....çok seviyorum burcumu iyiki ikizlerim :içelim:

Anket sonucunda Aslan ve Yengeç başa baş gidiyor . Ne güzellllll burcum Aslan yükselenim de Yengeç .. Aslan burcu çok titizdir ve her konuda ince düşünür ... Burcumu seviyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…