Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soylemiyom... Sorulariniz su andan itibaren cevapsiz kalacaktir.. Mahkemede gorusuruz.. (Filan.. )Latife ediyorum az daha üstünüze gidersem uzaya fırlatmanızdan korkarım, barut gibi oldunuz
Son bir soru :Türk sanat müziği zevkleriniz Arasında mı
Bak daha beter merak eder oldumSoylemiyom... Sorulariniz su andan itibaren cevapsiz kalacaktir.. Mahkemede gorusuruz.. (Filan.. )
Bak Mune banlarim seni.. Nerde benim cimbizim?Bak daha beter merak eder oldum
Ayrılık ararsan çok mune birde ortak yönleri bulalım dedim çok komik ortaklıklar çıktıAnaammm, VEdeBU bence kendinizi kollayın, bu gece bir suikaste kurban gidebilirsiniz, burçlar siyasiler topiği hiç sevilmedi
Onca banlanmalarınız oldu, beni banlama hakkı verseler cımbız kâfi gelmez sizeBak Mune banlarim seni.. Nerde benim cimbizim?
Valla masa lazim seni banlamaya..Onca banlanmalarınız oldu, beni banlama hakkı verseler cımbız kâfi gelmez size
Onlarin arasinda yok ama aradigin siyasetci yay burcundaki Kilicdaroglu.Oy şükür bunların arasında yay yok:)
Soylemesem daha iyi.. Kendime bile aciklayamam bu durumu..
Oy şükür bunların arasında yay yok:)
Ben deDogu perincekle ayni burctanim yahu
tesadüf müBalık Burcu: Ahmet Davutoğlu
Balık burcunu anlatacak en iyi kelimelerden biri hayalperesttir. Her zaman derin ve güçlü hayaller kuran Balıklar, kimi zaman gerçekten uzaklaşsa da idealist denebilecek bir yapıdadır. Balık burcu erkeği her zaman nazik ve ılımlıdır. İnsanları kırmak asla ona göre değildir ve herkese karşı güler yüzlü olmayı tercih eder.
Balık Burcu: Recep Tayyip Erdoğan
Balık burcu erkeği her zaman nazik ve beyefendi bir erkek izlenimi bırakır. İnsanları kırmak ona göre değildir ancak kimi zaman kendisinden beklenmeyecek kadar kırıcı olabilir. Aslında bu durum yanlış kelimeleri seçerek konuşmasından kaynaklanır. Anlatmak istediğini yanlış kelimeler ile anlatması insanları ister istemez kırmasına neden olur. Balık burcu erkeği asla art niyetli davranışlar sergilemez. Yaptıklarının altında başka şeyler aramaz. Yapmacık ve çıkarcı davranmak ona göre değildir