Burçlara Göre Annelik

Çocuklarına muhtemelen hem tutumlu olmayı, hem de iyi kaliteye saygı duymayı telkin edecektir. Onlara, "sonuna kadar ye, askiyinceye kadar giy" prensibini öğretecektir. Ama gene de, çocuklarına etin en iyi parçalarını verecek, ayakkabıların en kalitelisini alacaktır. Yapışkan öpücüklere pek iltifat etmez ama çocuklarına dişi keçiden daha bağlı anne az bulunur. Çocukları saygıyla dinlayan bir kulağa sahip olacaklar. Oğlak anne çocuklarının gittikçe artan sıkıntılarına karşı belki biraz sert ve acımasız, ama onların başarılarına karşı da büyülenmiş bir dinleyici olacaktır. Çocuklar buluğ çağına gekdikleri zaman, Satürn muhafazakarlığı gençliğin liberalizmiyle çatıştığından, ortaya bazı engeller çıkabilir. ışte o anda Oğlak anne çocuklarının heves ve heyecan dolu rüyalarını anlayabilmek için biraz yardıma ihtiyaç duyabilir. Çocuklarına, kuracakları arkadaşlıkları ve bu arkadaşlıkların "makul kişilerle" sınırlı olmasını dikte edemeyeceğini öğrenmek zorunda kalabilir. Ama o, kaybının kazancından daha çok olacağını görünce, boynuzlarını geri çekerek duruma intibak etmeyi bilecek kadar da zekidir.

Son düzenleme:
YENGEÇ
Fedakar bir anne, çocukları için kabuğundan çıkıp güvenilir bir sığınaktır. Bu da, çocuğun dış dünyaya uyumunu zorlaştırabilir.

koc annelerinin oyle cok cocukla cocuk olacagini dusunemiyorum. belki de kendi annem koc burcu oyuzden boyle yanlı dusunuyorum. herzaaman dedigiii dedikk caldığı düdük..dik kafalıı düsünce biciminden vazgecmeyen sabiit fikirli muthiiiss derecedee inatcııı dunyanınnn en dogru insanı o herkes yanlışş.cocukca davranısları cocukta bile red eden her zaman büyükmüşün gibi davranmanı bekleyen,beklentileriii aslaaa bitmek bilmeyeen,dogrulugu durustlugu sevsede insanıı karakter yapısı yuzunden yalan söylemeye iteen insanı bazenn kötü olmayaa iteen bi yapı koc burcu kadını...
sadece kendi annem degil de boyle bir çook kişide denkk geldimm ve koc annesini nerde görsem tanırım moduna girdim:)))
hatta koc erkegini de diyebilirim.
amaaninnnn koc erkegi kadınından daha ceneliiii.aslaa susturulamayan taramalı tüfeek gibi oluyolar sanki..illaa o istedigi anda onun bekledigi cvp vereceksinn. kacısın asla yookk.cvp alana kadaar ecelini arar gibi peşine düşüyor.nerde koç burcu insanı görseem onu bilirim:)))

YAY
Çocuklar için iyi bir arkadaştır. Önceleri biraz korksa da bu işi iyi yapacaktır. Çocuklarının kendisi gibi dürüst ve neşeli olmalarını sağlar.

insallah boyle bi anne olurum :nazar:

BOĞA
Çocukları büyüdükçe biraz 'tatlı sert' olsa da bu anneler şefkatli ve koruyucudur. Yıllar içinde çocuklar için iyi bir arkadaş kılacaktır.

OĞLAK
Çocuklarıyla ilgilenir, onları dinlemek isteyecektir, ama öpücükler dağıtmayacaktır. Çocuklar özgürlükleri için mücadele ettiğinde gerginlik olabilir.

evvet ilgilenirim
evvet dinlerim hemde can kulagiyla
hayir öpücük dagitirim :)
kizim daha özgürlügü icin cok kücük bilemicem :))))))

paylasimin icin tskler canim güzelmis...............

Ben terazı burcu bır anneyım fakat bebegımı esımden sonra tutmuyorumgamyoncuiremsu
Soz konusu dahı olamaz..:1ninca:
Bırı onde bırı arkada degıl benım ıcın ıkısı de kalbım canlarım hayatım..Sonra veya önce diyemem asla
Kategorıze edemem bu da sımdı Ebru SALLI polemıgıne doneceklülülülülülü

YENGEÇ
Fedakar bir anne, çocukları için kabuğundan çıkıp güvenilir bir sığınaktır. Bu da, çocuğun dış dünyaya uyumunu zorlaştırabilir.

inşallah iyi bi anne olacağım :dance:

BAŞAK
Çok çabuk çocuk sahibi olmaz. Ama, anne olduğunda da disiplinli ve titizdir. Çocuklar ona güvenir ve sevildiğini bilir.

yoo hemen bebiş istedim ve oldu.:)))) (Rabbim herkese tattırsın inşlh)

evet çok disiplinliyimdir ve titizimdir :))
oğlum için belli bi düzenim vardır ve bunu asla kimsenin bozmasına izin vermem
herşeyi dakik ve saatinde olmalıdır
bu düzen bozulmasın diye kimseye kalmaya gitmem gitmemeye çalışırım
en azndan biraz büyüyene kadar
bu düzeni alışkanlık edene kadar herşeyimi feda ederim

güven meselesi biraz büyünce anlaşılır
ama sevgi sanırımın biliyo çok sevildiğini , yakıınlarım hep diyo bu cocuk seni gördüğü zaman gözlerinin içi gülüyo sana gelmek için can atıyo diyolar

gerçi hangi bebeiş annesini istemez ki :)))

TERAZİ
Onun için çocukları eşinden sonra gelir. Ama, çok sevecen ve şefkatli bir annedir. Gerektiğinde serttir. Çocuklar eşini dinlemezse öfkelenir

Yandı benim veletler -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

BOĞA
Çocukları büyüdükçe biraz 'tatlı sert' olsa da bu anneler şefkatli ve koruyucudur. Yıllar içinde çocuklar için iyi bir arkadaş kılacaktır.

evet aynen öylekaydirigubbakcemile3

İKİZLER
Çocuklarını çok sevmesine rağmen onların kendisini kısıtlamasına izin vermez. Çocukları da onu örnek alıp bağımsızlıklarına düşkün kişiler olur.

bu iyi mi kötümü yaww
inş bende birgün anne olurum

ASLAN
Kendi hayatını yaşamaktan vazgeçmez. İş ve çocuk dengesini kurar. Çocuklarıyla arkadaş olur, oyunlar oynar. Ancak, söz dinlemeyi de öğretir

Anne olabilsem yapardım belkide ama :1no2:

KOÇ
Çocukla çocuk olan, yaratıcı ve 'masalcı' bir annedir. Mükemmel bir oyun arkadaşıdır. Disiplin sağlamak ister ama öfkesini de çabuk unutur.

kesinlikle benim bu anlatılan ..............

ASLAN
Kendi hayatını yaşamaktan vazgeçmez. İş ve çocuk dengesini kurar. Çocuklarıyla arkadaş olur, oyunlar oynar. Ancak, söz dinlemeyi de öğretirkaydirigubbakcemile5

İKİZLER
Çocuklarını çok sevmesine rağmen onların kendisini kısıtlamasına izin vermez. Çocukları da onu örnek alıp bağımsızlıklarına düşkün kişiler olur.

yok canım ya o kadar da değil

YENGEÇ

dış dünyaya uyumlarını zorlaştırmasam bari yavrularınkaydirigubbakcemile3

X