PasakliMinikTanrica her şey güzel olacak... Kayıtlı Üye 3 Aralık 2008 12.618 9 38 10 Aralık 2009 Konu Sahibi PamuKSekeR #21 hmm çikolata mıı :asigim: cokacimcoook burcum kova ama her ikiside beni anlatıyor kaydirigubbakcemile3 • ıkizler : Kararsız olduğu için birçok çeşit çikolatayı tercih eder. • Kova: Kalitesi, markası, lezzeti tescilli olan çikolatalar.
hmm çikolata mıı :asigim: cokacimcoook burcum kova ama her ikiside beni anlatıyor kaydirigubbakcemile3 • ıkizler : Kararsız olduğu için birçok çeşit çikolatayı tercih eder. • Kova: Kalitesi, markası, lezzeti tescilli olan çikolatalar.
sinem_44 Polyanna Kayıtlı Üye 4 Ocak 2008 1.619 1 42 19 Şubat 2010 Konu Sahibi PamuKSekeR #22 Koç: Buruk ve damakta acımsı bir tat bırakan çikolatalar. Çok doğru
YagmurunEllerii Tarifsiz kederler içerisindeyim. Kayıtlı Üye 7 Nisan 2010 8.403 455 20 Mayıs 2010 Konu Sahibi PamuKSekeR #23 Kova: Kalitesi, markası, lezzeti tescilli olan çikolatalar ben burcumun bütün özelliklerini taşıyan tam bi kova kadınıyım =)
Kova: Kalitesi, markası, lezzeti tescilli olan çikolatalar ben burcumun bütün özelliklerini taşıyan tam bi kova kadınıyım =)
VivaLaJuicy KIZIM❤️ Pro Üye 20 Şubat 2010 32.895 6.243 28 Mayıs 2010 Konu Sahibi PamuKSekeR #24 Balık: Bütün çikolata çeşitlerini sever. Hayır doğru değil. Bitter çikolata sevmem. En sevdiğim milkadır. Sütlü ve meyveli olanlar.. Çok ayrım yaparım yanii..
Balık: Bütün çikolata çeşitlerini sever. Hayır doğru değil. Bitter çikolata sevmem. En sevdiğim milkadır. Sütlü ve meyveli olanlar.. Çok ayrım yaparım yanii..