- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Benimde içinden cıkamadıgım bi durum :) doğru dediklerinEşin ailesine düşkün ecük anacı danacı olabilir. Ondan sonra sen de kıskançsın bir yandan da egon var ay bilemedim çıkamadım içinden.
Nokta atış süperEşin getirir sen pişirirsin miikemmel yüzde yüz.
Şimdi yengençciğim seni az çok tanıyorum uyumlu biri olduğunu düşünüyorum koçlar eccük şerrodur ama sevince aşırı sahiplenmeci oluyorlar. Ben burda uzun bir ilişki görüyorum.Ay sinastri (çift burç uyumu) paketi aldım, hala gelmedi yorumum.
Sana yazam bari Yengeçe koç
8 sene var 30’a ya allah30undan sonra yukselenine benzersin.
Kocanı dövme haBen aslan,kocam yengeç,alırım bir dal yorumunu Burhan'cığım.
Sesler çocuktan dolayı yükselemiyor ama ikimiz de kendi düşüncemizin doğru olduğu konusunda inatçıyız evetDüşüncelerin çatıştığı hep ben ben ben seslerinin yükseldiği bir evlilik
Eşim TeraziEşinizin burcu + Sizin burcunuz?
Eşini variyetler konusunda darlıyon muEşim Terazi
Ben oğlak, yükselenim Başak
Ne yorum yapsam bilemedim. Burdaki arkadaşlara havale ediyorumOğlak ve yay
Benim olan benimEşini variyetler konusunda darlıyon mu
Ciddili mi yahu. Söyle söyle kapadım kulaklarımıNe yorum yapsam bilemedim. Burdaki arkadaşlara havale ediyorum
Şaka şaka yay olanınız eccük patavatsız olabilir oğlak olanınız da eccük alıngan olabilir. Biraz yanlış anlamalı bir ilişki.Ciddili mi yahu. Söyle söyle kapadım kulaklarımı
Kovaları severim ama ilişkide zorsunuz.Kova + yengeç 13 yildir beraberiz sadece 2-3 kez cinayete tesebbus ettik cok sukur bin sukur.
Artık yanlış anlaması filan kalmadı 10 küsür sene oldu. Ayıp ama ne alınganlığıŞaka şaka yay olanınız eccük patavatsız olabilir oğlak olanınız da eccük alıngan olabilir. Biraz yanlış anlamalı bir ilişki.
Eleştiriler maddesel konular kıskançlıklar havada uçuşuyor.Başak+Başak
E hani bana yorum?Eleştiriler maddesel konular kıskançlıklar havada uçuşuyor.
Mükemmel. Bazen yay seni anlayamayabilir. Ama iki uçuk konuşmayı seven sosyal burç bir aradaİkizler+yay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?