- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 53.047
- 528
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Sıkıcı bir ilişki. Kıskançlık + özgürlük gibi zıt terimlerBalık eşim ben yay
Uyumlu. Akrep sadıktır yengeç de anaç. İdare edersinizEşim akrep ben yengeç yükselenimde yengeç
Düşüncelerin çatıştığı hep ben ben ben seslerinin yükseldiği bir evlilikTekrar ve tekrar kova ve kova benim yükselen akrep kocamın ki belirsiz
Kıskançlık ikimizde hiç yapmadık ve yaşamadık bu zamana kadar. Özgürlük konusunda da birbirimizi darlayacak seyler hiç yaşanmadı. İlişkimizde tam tersine çok eğlenceli sadece son zamanlarda hamilelikten ben ağırlaşınca biraz sakin hayata geçtikSıkıcı bir ilişki. Kıskançlık + özgürlük gibi zıt terimler
Kocişim de kocişim diyosun yani okeyKıskançlık ikimizde hiç yapmadık ve yaşamadık bu zamana kadar. Özgürlük konusunda da birbirimizi darlayacak seyler hiç yaşanmadı. İlişkimizde tam tersine çok eğlenceli sadece son zamanlarda hamilelikten ben ağırlaşınca biraz sakin hayata geçtik
Yengeç + oğlakEşinizin burcu + Sizin burcunuz?
Vallahi öyle ya aman nazar değmesin ama yaşanmadı Allahtan öyle seylerKocişim de kocişim diyosun yani okey
Eşin ailesine düşkün ecük anacı danacı olabilir. Ondan sonra sen de kıskançsın bir yandan da egon var ay bilemedim çıkamadım içinden.Ben aslan yükselenim akrep, eşim koç yükseleni yengeç bekliyorum :)
Eşin getirir sen pişirirsin miikemmel yüzde yüz.Yengeç + oğlak
30undan sonra yukselenine benzersin.Vallahi öyle ya aman nazar değmesin ama yaşanmadı Allahtan öyle seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?