burç dertleşmesi aşsdşsd

Oğlak burcuyum. İnatçı değilim, çalışkan değilim, disiplinli değilim. Bence oğlak burçları yanlış tanıtılıyor
Oğlak burcuyum ama hani nerde benim çalışkanlığım, idealistliğim, disiplinliğim.. sanırım diğer oğlaklar tarafından hakkımız yeniliyor. Ama arkadaşım sürekli bir fikir belirtince “ ay başladı oğlak burcunun mantıklı fikirleri “ diyor.

Oğlak olarak disiplinliyim çalışkan eh işte inatlık %100 mantıklıyımdır ama bazen mantık dışı hareket ediyorum çocuklaşıyorum en sevdiklerime..dışarıdan çok soğuk olduğumuzu söylerler bizi tanıyınca da ne kadar eğlenceli olduğumuzu söylerler..

Bu zamana kadar baya bi oğlak tanıdım hiç biri öyle işkolik disiplinli falan değildi. Ama evet benim de vardır mantıklı fikirlerim ya da ortamda kimsenin bilmediği bilgi bende olur. Oğlak burçlarının derin bir zekasının olduğunu düşünüyorum

Yayı sıkmamak için ne yapmalıyız
Kişiden kişiye değişir o ama ruh hali çok değişken oluyor.Bazen günlerce yalnız kalmak istiyorum insanlardan sıkıldığım için bazen öyle olmuyor. Özellikle bişeyleri yapmamı söylediklerinde daha çok sıkılıp yapmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…