burç dertleşmesi aşsdşsd

Lirosa

🧚‍♀️
Pro Üye
12 Nisan 2016
1.873
7.347
158
24
İyi geceleer hanımlaaarrr. Gece gece sıkıldım dedim konu açayım da burçlarla alakalı konuşalım şalsdşid

Sizin burcunuzun ve en belirgin özelliğinizi yazın bakalım...

Benim boğa ve çok dediğim dedik biriyim

Yay.. her şeyden ve herkesten hemen sıkılıyorum skslk

Koç sabırsızlık

Oğlak inadım asla pes etmem
Yükselen akrep damarıma basıldığında sokarım adamı
Ay terazi ponçik kalpliyim ama maşallah terazi dolunayı delirtti beni azcıkdurup dururken ağlamalar sinirlenmeler üstümden tır geçmiş gibiyim

Burçlardan anlamam ve inanmam. Bence saçmalık saçması

Teraziyim haksızlığa gelememek ve kararsızlık en belirgin özelliğim. onun dışında sessiz sakin kendi halinde biriyim.işte böylesine naif biriyken aslan burcu kocam var

Burçlara pek inanmam,yani az buçuk inansam bile hayatıma çok etki ettiğini düşünmüyorum.Baxi insanların,hayatlarını burçlara göre şekillendirmeye çalışması çok saçma geliyor.Aslan burcuyum.

Erkek arkadaşım oğlak beni inatçılığıyla bezdiriyor bazen aman aman...

Yengeç, özelliklerini bilmiyorum bilginiz varsa bana da anlatın

Yay burcuyum, burcuma aşık biriyim. Bütün özelliklirimi de yansıtır. Kendine özgülük ve dogallık vardır bir kere. Ateş grubunda olması sebebiyle biraz kibililik, ama yerinde. Aşırı pozitif bir enerji, yürüyen enerji. Genelde çalışkın ve disiplinli tiplerdir iş dünyasında. Ama bence yay kadını ideal bir ilişki belirler kafasında ve onu yaşar sadecw kendi hayal ettiğinden daha düşük bir ilişki yaşamaz. Bu yüzden hayatına çok insan da girmez. İdeal bir eş adayıdır. İkizler ve kovayla cok iyi anlaşır ancak genelde akrep, koç gibi burçlarla anlaşamazlar.

Yengeç ama son 5 senedir yükselenim başak gibi hissediyorum temizlikle düzenle kafayı yedim 30 dan sonra yükselen etkiliymiş diye bişey duydum doğru olabilir

Oğlak burcuyum. İnatçı değilim, çalışkan değilim, disiplinli değilim. Bence oğlak burçları yanlış tanıtılıyor

İkizler, bir an'ım diger an'ıma uymuyor ve gercekten yoruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…